Pretraži

„TEŽI MI JE PERIOD“: Katarina Grujić progovorila o problemima kroz koje prolazi, pa priznala da li je stroga prema ćerki

Showbiz
1
Katarina Grujić
Foto: Instagram printcsreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić progovorila je iskreno o razdvojenosti od supruga, fudbalera Marka Gobeljića.

Poznati par je krajem leta prošle godine bio prinuđen da se razdvoji usled poslovnih obaveza. Katarinin suprug, Marko, je nakon dugogodišnje karijere u Srbiji, potpisao ugovor sa jednim klubom u Grčkoj, te je bio prinuđen da se razdvoji od supruge i ćerke Katje.

Kaća je zbog svojih poslovnih obaveza ostala u Beogradu, u kom su Marko i ona kupili i opremili stan u jednom popularnom beogradskom naselju, u potpunosti po njihovoj meri, a u kome sada pevačica boravi sama sa njihovom dvogodišnjom ćerkicom.

Pevačica je neretko pisala o njihovoj razdvojenosti, a posebno teško joj je palo to što Gobeljić nije uspeo da stigne na proslavu rođendana njihove mezimice, a njegovu prisustvo je zafalilo i na porodičnoj proslavi božićnih praznika.

Međutim i Kaća, kao i Marko su istakli da su im novogodišnje želje definitivno vezane za proširenje porodice i da se nadaju prinovi u skorije vreme, kako bi i Katja imala društvo u vidu brata ili sestre.

Sada, Katarina je progovorila o razdvojenosti od supruga, kao i o tome ko više popušta Katji kada se radi o vaspitanju.

„Patim za suprugom, razdvojeni smo… Teži je malo period, on je tamo, mi smo ovde i to je jedini problem koji imam… Na video-pozivu smo često… Što se Katje tiče, bolje odmalena krenuti s disciplinom. Marko odmah reaguje kad ona počne da plače, mislim da će je razmaziti. Mora malo balans…“, istakla je pevačica u „Premijera – Vikend specijalu“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz