Pretraži

Slavna pevačica na meti oštrih kritika zbog novog dečka: „Njen ukus za muškarce je UŽASAN, o čemu li je razmišljala?!“

Izvor:  I
|
Showbiz
0
Foto: JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia

Popularna glumica i pevačica Selena Gomez i njen novi dečko Beni Blanko izazvali su pravu senzaciju kada su se pojavili na jednoj košarkaškoj utakmici, a od tog momenta fanovi ne prestaju da komentarišu njihovu vezu.

Poznata pevačica često je u centru pažnje i to ne samo zbog uspešne karijere, već i zbog prethodnih izbora partnera, naročito pevača Džastina Bibera, sa kojim je zvezda dugo vremena bila u turbulentnoj vezi. Iako je od njihovog raskida prošlo dosta vremena, fanovi ni danas ne prestaju da bruje o njihovom odnosu.

U poslednje vreme Selena se ponovo pronašla u centru medijske pažnje zbog svog ljubavnog života, samo što je ovoga puta veliku pažnju privukla svojim novim ljubavnim izborom.

Na oduševljnje mnogobrojnih fanova Selenine muzike, ona je uplovila u vezu sa muzičkim producentom čije je ime Beni Blanko, koji je ujedno radio i na njenim pesmama, pa se oni očigledno znaju od ranije.

Premda su mnogi ovu vest primili sa oduševljenjem, bilo je i onih kojima se producent nije dopao, pa su počeli negativno da komentarišu pevačicin izbor muškaraca.

Naime, par koji ovih dana prati gomila radoznalih očiju fanova je pre nekoliko dana bio na jednoj košarkaškoj utakmici, a njihovo pojavljivanje svakako nije prošlo neopaženo jer su oboje bili obučeni u sportskom šik stilu koji oličava njihovu ležernost i opušten stil. Ipak, nisu svi njihovi fanovi razumeli ovu ležernost, pa su fotografije sa ovog događaja naišle na veliki broj negativnih komentara.

Foto: Sarah Stier / Getty images / Profimedia

„O čemu li ona, pobogu, razmišlja kada je sa njim?“, „Očajna je, 100 odsto“, „Nema nikakav ukus za muškarce“, „Te pantalone i cipele. Selena, nauči svog dečka da se oblači kao muškarac“, „Nije imala udeo u ovom njegovom autfitu“, „Ovaj par je šala“, „Njen ukus za muškarce je užasan“, „Izgleda kao da konstantno ima loš jutarnji zadah“, „Njegov ukus za odevanje je kriminalan“, „Moji baba i deda se bolje oblače od njega“, bili su samo neki od negativnih komentara koji su se pronašli na Instagramu.

Sa druge strane, nisu se svi složili sa ovim tvrdnjama. Neki od fanova ističu kako bi trebalo da poštuju druge vrednosti i da je najbitnije na koji način se on odnosi prema popularnoj zvezdi.

„Mislim da želi da ga poljubi“, „Najvažnije je kako se ophodi prema njoj. Ako je voli, poštuje, štiti, onda je srećna“, „Sve dok je dobar prema njoj… koga briga. Pustite ga da bude ono što jeste, može kasnije da ga promeni“, „Verujem da će se oni venčati“, glasili su komentari fanova koji podržavaju njihovu ljubavnu vezu.

Sve u svemu, Selena i Beni izgledaju i više nego srećno i ne bi se mnoglo reči da negativni komentari utiču na njih.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz