Pretraži

Otkrio nepoznate detalje: Beni Blanko prvi put progovorio o vezi sa Selenom Gomez, pa romantičnim gestom raznežio sve

Showbiz
1
selena gomez, beni blanko

Život jedne od najvećih svetskih zvezda, Selene Gomez, ne prestaje intrigira javnost, naročito od njenog priznanja veze sa muzičkim producentom Benijem Blankom.

Selena i Beni su potvrdili njihovu vezu u decembru 2023. godine, a vest da je pevačica i glumica srećno zaljubljena više od 6 meseci iznenadila je sve njene fanove.

Podsetimo, o Seleninom privatnom životu se godinama spekulisalo, s obzirom na to da detalje ljubavnog života nije javno delila od kraha ljubavi sa Džastinom Biberom 2018. godine.

Uprkos tome što je nekoliko puta bila povezivana sa slavnim glumcima i muzičarima, Selena je neretko isticala kako je sve ove godine sama, zato su njeni fanovi sa oduševljenjem dočekali vest da je zvezda ponovo srećno zaljubljena. Međutim, kada je otkrila da se radi o Blanku, mišljenja su bila podeljena, te je njena veza naišla i na određena neodobravanja.

selena gomez, beni blanko
Foto: Instagram printscreen/selenagomez

Selena se tada oglasila i uputila oštru poruku svima i naglasila da je srećnija nego ikada u životu. Od tada, popularni par neretko deli trenutke nežnosti na društvenim mrežama, a sada je Beni progovorio o njihovom odnosu i između ostalog otkrio kako ugađa svojoj devojci.

Poznato je da Beni, pored muzičkog posla, ima i svoj kulinarski šou na društvenim mrežama, te je on sada podelio šta je to što Selena najviše voli da jede i šta joj on rado sprema.

„Ona je ogroman fan bifteka, tako da bilo šta sa biftekom. Uvek traži biftek i one male, savršene pečene krompiriće.“

On je potom otkrio i kako je nedavno iznenadio svoju devojku romantičnim gestom na snimanju popularne serije „Only Murders in the Building“.

„Selena voli supu. Tako da kada je juče bila na snimanju serije, napravio sam supicu i odneo joj“, raznežio je on sve svojim komentarom.

S obzirom na to da i Selena ima svoj kulinarski šou, mnoge je zanimalo da li će se par naći zajedno pred kamerama u ulozi kuvara.

„Možda jednog dana. Mi uvek kuvamo zajedno, nije to samo za njen šou. Ona je neverovatna kuvarica. Mnogo se zabavljamo. Sve što radimo je da jedemo“, rekao je producent u strimu „TalkShopLive“.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz