Pretraži

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI: Selena Gomez podelila fotografiju sa novim DEČKOM, evo ko je u pitanju! (FOTO)

Showbiz
1
selena gomez
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Selena Gomez je na svom Instagram storiju objavila fotografiju sa svojim novim dečkom, pa tim potezom iznenadila pratioce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Poznata pevačica često je u centru pažnje i to ne samo zbog uspešne karijere, već i zbog veze sa bivšim dečkom Džastinom Biberom. Iako je od njihovog raskida prošlo mnogo vremena, fanovi ni danas ne prestaju da bruje od njihovom odnosu.

Selena je česta tema i kada se spomene veza  Džastina i njegove sadašnje devojke Hejli Biber, budući da njihovi fanovi i dalje tvrde kako bi Selena i Džastin trebalo da se pomire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ipak ova mlada zvezda je odlučila da nastavi sa svojim životom nakon Džastina i sada je javnosti na Instagramu konačno predstavila svog novog dečka.

Iako je ljubavni život nakon Džastina skrivala od očiju javnosti,  sada je rešila da svima otkrije da ima novog dečka.

Selena je 1. decembra objavila pesmu koja nosi naziv “Single soon“, ali očigledno je da se reči ove pesme ne odnose na njen život, te da pevačica uživa u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Kada je Instagram nalog za vesti o slavnima podelio post u kojem tvrdi da se „Selena Gomez navodno viđa sa producentom Benijem Blankom“, Gomez je potvrdila glasine lajkovanjem posta. U sledećem postu, isti Instagram nalog naveo, je da je Selena Gomez tim potezom očigledno potvrdila da je u vezi, a Gomez je na to otišla korak dalje i još više podgrejala spekulacije ostavivši komentar:

„Činjenice.“

Ona je kasnije potvrdila vezu kada je objavila crno belu fotografiju sa svojim dečkom, a na fotografiji se vidi kako leži na njegovim grudima.

Foto:Printscreen/Instagram:selenagomez

Njen novi dečko je Beni Blanko, muzički producent koji je ujedno radio i na njenim pesmama, pa se oni očigledno znaju od ranije.

Pored Selenine muzike radio je na još dosta projekata raznih poznatih pevača kao što je Rijana, Sza, Lizzo i mnoge druge.

Selenini fanovi sada mogu napokon da odmore, jer je njihova miljenica srećna u ljubavi i sudeći po fotografijama definitivno uživa.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz