Pretraži

„Pokazuje svoje pravo lice“: Selena Gomez nizom provokativnih fotografija pokrenula lavinu negativnih komentara (FOTO)

News
0
SELENA GOMEZ

Selena Gomez je na svom Instagram profilu objavila niz provokativnih fotografija čime je izazvala lavinu komentara fanova koji nisu navikli da pevačicu i glumicu vide u ovom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Selena nikada nije krila da je bole loši komentari na njen račun, te da je zbog toga neretko izbegavala i da objavljuje bilo šta na društvenim mrežama, a često se i povlačila sa istih, navodeći da hejt komentari utiču na njeno psihičko zdravlje.

U poslednje vreme Selena dobija sve više negativnih komentara naročito od kada je objavila vest da je u vezi sa poznatim muzičarem i producentom Benijem Blankom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Ona na svom Instagram profilu ima čak 430 miliona pratioca, pa nije ni čudno kada neka njena objava postane viralna za kratko vreme.

Selena je sada šokirala objavivši dve provokativne fotografije na svom Instagram profilu što je mnogima bilo užasavajuće, dok su je neki pak podržali znajući da boluje od lupusa, te da je njeno telo sklono promenama zbog velike količine lekova koje uzima i hormonima koji su promenljivi usled ove neizlečive bolesti.

Na fotografijama su primetne promene na Seleninom licu i telu i dok mnogi smatraju da je ovo zbog lekova, drugi su ubeđeni da je glumica preterala sa količinom filera i botoxa za koje je krije da je počela da ih koristi.

S obzirom na to da su njene fotografije izazvale pravu buru na mrežama i lavinu negativnih komentara, Gomezova je odlučila da obriše sporne fotke, ipak ovo nije sprečilo korisnike Instagrama, TikToka i X-a da nastave da ih komentarišu.

„Gospode, šta joj je ovo trebalo?“, „Šta se dešava sa njom“, „Konačno pokazuje svoje pravo lice“, „Izobličila se od zlobe“, bili su samo neki od komenatar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Nije tajna da je Selena već par godina žrtva internet nasilja, počevši od njenog fizičkog izgleda, pa sve do toga da je upoređuju sa sadašnjom devojkom njenog bivšeg dečka Džastina Bibera, Hejli Biber, ipak u poslednje vreme mnogi su prestali poznatu zvezdu da smatraju žrtvom, već inicijatorom brojnih hejt komentara upravo na Hejlin račun.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News