Pretraži

Saška Veselinov se prisetila starih dana: Svi su ostali bez teksta zbog njenog izgleda (FOTO)

Showbiz
2
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Influenserka i supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, prisetila se starih dana, pa pokazala kako je izgledala u mlađim danima.

U septembru 2022. godine Saška Veselinov je izgovorila sudbonosno da i postala supruga Đorđa Đokovića, rođenog brata našeg tenisera Novaka Đokovića, a malo nakon toga njihovu porodicu je upotpunilo rođenje njihovog prvog sina, Aleksandra.

Njih troje već neko vreme borave u Dubaiju, a prema nekim spekulacijama oni su već neko vreme u potrazi za luksuznom nekretninom u kojoj planiraju da se skuće.

Saška danas uživa u roditeljstvu i porodičnom životu, a pre nego što se ostvarila kao supruga i majka, Saška je postala poznata široj javnosti kada je 2017. godine izabrana za prvu pratilju Miss YU takmičenja, a sada se pristeila dana kada se bavila manekenstvom.

Ona je objavila fotografije iz mlađih dana , u kojima se bavila modelingom. Ove fotografije privukle su veliku pažnju fanova koje oduševio Saškin izgled.

– Da sam tad imala ovih 49kg, možda bih osvojila to prvo mesto na takmičenju. – napisala je ona.

Foto: Instagram printscreen/sasakaveselinov.

Osim što se prisetila tih vremena, ona se takođe prisetila i poruka koje ja tada dobijala, pa je pokazala jednu koju koja joj je privukla posebnu pažnju.

– Što ti je težak posao, slikaš se i zarađuješ dok drugi kopaju da zarade – bila je jedna poruka na koju je ona odgovorila.

– Ja nikada nisam rekla da je težak, pre svega volim to što radim – rekla je ona, pa je dodala – Ali nemoj tako površno da gledaš na stvari, nije poenta u datumu rođenja i smrti nego onome što je između i svako bira svoj put – napisala je ona, pa objasnila da bi i danas odgovorila isto.

Foto: Instagram printscreen/sasakaveselinov

Inače, ovo nije prvi put da se ona priseća stvari koje su se ranije dešavala u njenom životu i da oživljava uspomene, a nedavno se prisetila krštenja malog Aleksandra.

– Prvo nas je Otac Miodrag venčao u Crkvi Sv. Marka 12.9.2022., zatim je na isti dan naredne godine krstio našeg Aleksandra. Prvo mi je mnogo pomogao u životu, baš onda kada mi je bilo najpotrebnije, zatim je našu ljubav krunisao..
Pa bi se reklo da je taj čovek uradio sve što je mogao, ali je on na to prihvatio i da bude kum na krštenju našeg sina i time postane njegov duhovni vodja – otkrila je ona nedavno na svom Instagram profilu.

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz