Pretraži

Saška Veselinov zapalila Instagram svojim starim fotkama: Influenserka se prisetila početka trudnoće, pa pokazala šta joj je najviše smetalo

Showbiz
0
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Influenserka i supruga Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, prisetila se vremena kada je saznala da je trudna, pa sve oduševila savršenom figurom koju je imala tada.

U septembru 2022. godine Saška Veselinov je izgovorila sudbonosno da i postala supruga Đorđa Đokovića, rođenog brata našeg tenisera Novaka Đokovića, a malo nakon toga njihovu porodicu je upotpunilo rođenje njihovog prvog sina, Aleksandra.

Njih troje su sada srećna porodica, koja već neko vreme boravi u Dubaiju. Ipak trudnoća je kao i kod svake žene uticala na Saškin izgled, pa se sada influenserka prisetila kako je izgledala pre trudnoće, a slikama je izazvala veliku pažnju fanova.

Naime, ona je na Instgarmu postvaila fotografiju iz arhive gde se vidi njena savršena figura pre nego što je saznala da će postati mama, koju je već komentarisala u toku trudnoće, pa je tada napisala:

– Jao kad se porodim! – ovde se vidi očigledna Saškina želja koju je imala tokom trudnoče, da se vrati u top formu, a sada je objasnila odakle je to dolazilo:

– 9 meseci kao čitava večnost za nekoga ko je imao prekomerno zadržavanje vode u trudnoći, a inače vrlo vodi računa o izgledu – napislaa je ona.

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Nakon ove fotografije ona je postavila jedan snimak i to sa jahte, gde se takođe vidi njena savršena figura, a ispod nje je bio opis:

– Na prošloj slici sam došla do forme života i onda je nastao ovaj snimak. Tih dana sam saznala da sam trudna i trenirala i u 2 ujutru – objasnila je snimak na kom se vidi kako vežba, a sada je ovu uspomenu samo kratko opisala sa:

– Telo pamti, garantujem!

Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Podsetimo se, ona se nedavno takođe prisetila starog izgleda, ali iz nešto ranijih dana. Naime, ona je podelila fotografija iz 2017. godine kada je postala poznata široj javnosti, nakon što je je izabrana za prvu pratilju Miss YU takmičenja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz