Pretraži

„POSTALA SAM MNOGO PRIVATNIJA OSOBA“: Saška Veselinov otkrila koja osoba joj je promenila život u potpunosti (FOTO)

Influence
1
saška veselinov
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Influenserka i supruga Đoleta Đokovića, Saška Veselinov Đoković, podelila je posebnu osobu i otkrila na kojoj način joj je promenila život.

Saška sa suprugom i sinom Aleksandrom već izvesno vreme uživa u toplijim krajevima, te cela porodica već mesecima boravi u Dubaiju. Prema nekim spekulacijama, oni planiraju i preseljenje tamo i već neko vreme gledaju luksuzne nekretnine koje bi mogli da kupe.

Poznato je da se influenserka kao vrlo mlada ostvarila u ulozi majke, a često ističe da joj je sin potpuno promenio pogled na život, kao i mnoge stavove.

Sada, Saška Veselinov je okačila fotografije sa krštenja malenog Aleksandra koje se odigralo u septembru prošle godine u jednoj crkvi u Beogradu. Proslavi je prisustvovao samo najuži krug rodbine i prijatelja, a influenserka je najnovijom objavom otkrila ko je krstio njihovog naslednika.

Radi se naime o izvesnom svešteniku, ocu Miodragu, koji je i venčao poznati par.

„Prvo nas je Otac Miodrag venčao u Crkvi Sv. Marka 12.9.2022., zatim je na isti dan naredne godine krstio našeg Aleksandra. Prvo mi je mnogo pomogao u životu, baš onda kada mi je bilo najpotrebnije, zatim je našu ljubav krunisao..
Pa bi se reklo da je taj čovek uradio sve što je mogao, ali je on na to prihvatio i da bude kum na krštenju našeg sina i time postane njegov duhovni vodja“, napisala je Saška, a potom otkrila nešto više o svom karakteru, kao i kojom rečenicom je otac Miodrag uticao na nju i promenio joj pogled na život.

„Jednom mi je čovek sa slike, Otac Miodrag, rekao nešto i to je počelo baš da mi odzvanja.. „Lakše je kamili da prodje kroz iglene uši, nego bogatašu da udje u Carstvo Nebesko…“ Uz ti rečenicu sam spoznala zbog čega sam se povukla, postala mnogo privatnija, ćutljivija osoba… Ja, koja sam uvek bila najglasnija gde god da se pojavim i takmičila se u svemu, jer sam obožavala pobede i da uvek budem u pravu. Da moja bude poslednja. Ta rečenica je samo formulisala stanje u kom sam se nalazila, te sam pronašla pravi opis sebe u sebi, i sebe u svojoj okolini. Kada samo vi pričate, ne možete da osetite druge u potpunosti. Intuicija slabi kada ne idete u pravom smeru. Nisam znala ko je dobar, ko ima skrivene namere, ko me iskreno voli, zato što su moje uši čule samo dobro poznati glas. Zato što sam birala da živim u svetu koji je poput bajke, gde su svi dobri, sve je dobro, sve što ja želim nekome- taj isto to želi i za mene.. Ako ja ne mogu da se družim sa nekim iz koristi, kako bi to neko drugi mogao“, priznala je influenserka.

Slike sa krštenja malog Aleksandra možete pogledati ovde.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence