Pretraži

„ALEKSANDAR IMA DIVNE RODITELJE“: Saška Veselinov i Đorđe Đoković pokazali na koji način su obradovali sina (FOTO)

Showbiz
0
saška veselinov, đorđe đoković
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, na svom Instagram profilu objavila je fotografije iz Dubaija na kojima je pokazala kako su se ona i njen suprug spremili da obraduju svoj sina.

Nekadašnja manekanka Saška Veslinov i njen suprug Đorđe Đoković ove godine su se ostvarili u ulozi roditelja. Oni su početkom ove godine na svet doneli sina Aleksandra sa kojim sada uživaju u najlepšim trenucima. Ova porodica već neko vreme boravi u Dubaiju, a nedavno su se u medijima pojavile spekulacije da Saška i Đorđe planiraju da se u potpunosti presele u ovaj grad, te da su se već dali u potragu za porodičnim domom.

Sada je Saška sa svojim pratiocima na Instagramu podelila sliku iz luna parka u Dubaiju gde se slikala sa punim rukama igračkama koje su, sudeći po komentaru, osvojili u zabavnom parku.

– Aleksandar ima divne roditelje. Mama i tata mu uveče odu u luna park i osvoje igračke, a onda ga ujutru obraduju istim – napisala je Saška.

SAŠKA VESELINOV
Foto: Instagram printscreen/saskaveselinov

Ovaj par očigledno voli da pravi iznenađenja –  nedavno je Đorđe obradovao  Sašku kada joj je za njen 24. rođendan priredio pravu bajku. Na krovu hotela u kom odsedaju njih dvoje su uživali u bazenu uz veliku dasku posluženja, potom je Sašku u sobi dočekalo pravo iznenađenje kada je Đorđe pripremio aranžman od ruža koje su ispisivale njeno ime.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz