Pretraži

„LJUBAV JE PO STRANI“: Sandra Afrika otkrila istinu o ljubavnom životu, priznala koji sportisti su joj DRAŽI

Showbiz
0
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Sandra Afrika tokom godina je izazivala mnogo pažnje svojim ljubavnim životom, a često je bila povezivana sa drugim javnim ličnostima.

U poslednje vreme, iako je nedavno viđena u društvu bivšeg dečka fudbalera Vladimira Volkova, pevačica izbegava da priča o privatnom životu. Kako vredno radi na novom albumu koji sprema svojoj vernoj publici, ona je istakla kako je ljubav trenutno u drugom planu i kako se u potpunosti posvetila novom projektu.

Komplikovano je jako. U poslednje vreme sam se posvetila dosta poslu, tako će i da ostane. Ljubav je po strani, kada bude bilo nešto vredno pomena, ja ću vas obavestiti.

Što se tiče Volkova, Sandra Afrika ističe da je sa gotovo svim bivšim momcima u dobrim odnosima, pa tako i sa njim.

U super smo odnosima, korektnim. Ostali smo prijatelji, tu nema mesta svađi i negativnim emocijama“, rekla je pevačica.

Ona je nedavno bila povezivana i sa zauzetim košarkašem Nikolom Milutinovim, a sada je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu.

„Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period“, rekla je Sandra za „24sedam“.

S obzirom na to da je često povezivana sa sportistima, ona je odgovorila na pitanje koje čini se zanima sve, da li više voli košarkaše ili fubalere.

„Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala (smeh). Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem… Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram… I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene (smeh).“

U medijima se u jednom periodu pojavila vest da je pevačica u drugom stanju, te je Sandra sada po prvi put progovorila na ovu temu i otkrila da je jedino na tom polju ostala neispunjena.

„Ne, nisam bila trudna ranije. Tada se nisam oglašavala, svako čudo tri dana dosta. Naravno da u bliskoj budućnosti priželjkujem da postanem mama, jedino mi je to polje ostalo neispunjeno, u svim ostalim segmentima sam ispunjena,“ navela je za „24sedam“.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz