Pretraži

SANDRA UPOZNALA RITMOVE AFRIKE: Pevačica vrelim plesom oduševila sve, na bini joj se pridružio ON (VIDEO)

Showbiz
1
sandra afrika
Foto: Instagram printscreen/sandraafrika

Poznato je da je pevačica Sandra Afrika omiljena među balkanskom publikom, te ona bez prestanka radi po klubovima po Srbiji, tako i po klubovima u dijaspori, ali i po privatnim proslava.

Tako je ona sada nastupala u jednom klubu u inostranstvu, a ono što je sve oduševilo u klubu jeste njen vreli ples sa Afroamerikancem.

Naime, momak je došao na njen nastup kako bi uživao u njenim pesmama, a Sandra ga je u toku nastupa primetila zbog njegovog plesačkog umeća, nakon čega ga je i pozvala na binu.

U toku jednog od njenih najvećih hitova, mladić se popeo na binu, a pevačica je dala znak obezbeđenju da je to u redu, te je zaigrala sa njim.

Svi prisutni su bili oduševljni i Sandrinom, ali i momkom energijom, kao i njihovim vrelim plesom, pa su usnimili ovaj trenutak, koji je vrlo brzo postao viralan na društvenim mrežama.

@c_wie_celes Wenn der Rhythmus Afrikas auf den Balkan trifft! 🌍🔥💃😎 #BalkanMeetsAfrica #UnexpectedMoves #MusicalFusionFun #culturalblend #dancefusion #unexpectedcollab #globalgrooves #fusionbeats #musicalsurprise #unityindiversity #sandraafrika #foryou #viral @sandraafrika_official ♬ Originalton – Celes

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz