Pretraži

RADA MANOJLOVIĆ STALA U ODBRANU TANJE SAVIĆ: Pevačica se oglasila povodom uvredljivog komentara, pa uputila jasnu poruku

Showbiz
0
Photo: Instagram/radamanojlovic

Pevačica Rada Manojlović poznata je po svojoj aktivnosti na društvenoj mreži „X“ gde svakodnevno komunicira sa ostalim korisnicima i iznosi svoje mišljenje o aktuelnim temama, ne ustručavajući se da jasno i otvoreno kaže sve što misli bez dlake na jeziku.

Ona je sada primetila komentar upućen Tanji Savić, pa nikako nije mogla a da ne prokomentariše ono što je videla.

Naime, jedna korisnica je ostavila uvredljiv komentar na Tanjin račun.

– Tako je Tanja Savić davala glupe izjave i novinari su pravili šegu na njen račun. Treba da radi na sebi. Može da plati „life coach-a“ ili nekog od starijih kolega. Pri tome ima odgovornost, jer je javna ličnost, primer mladih ljudi koji dolaze na koncerte – glasio je komentar na pomenutoj mreži.

Rada je na ovo odgovorila u ironičnom maniru i stala u odbranu svoje koleginice.

– Tako je, zato ako si javna ličnost treba biti ukrućen i razmišljati šta će narod da kaže i tako gubiti dane i život. A vama ni Bog ne može ugoditi, kamoli ja – napisala je Rada u svom stilu, a potom celu prepisku podelila uz komentar:

„Ovako malo kad nam dosadno“.

Foto: X printscreen/rada manojlovic

Podsetimo se, ona je nedavno na istoj ovoj mreži komentarisala vlasnike klubova, kakao je istakla da oni izvošačima traže da snime videe kada su bolesni i da objasne zašto ne mogu da nastupaju.

– Ovako ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača: “Dragi moji vidimo se tu i tu; dođite da napravimo ludu žurku”, to je okej. Ali da li odobravate to što kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže VIDEO najavu u kojoj nikakvi, bolesni; čupavi slinavi pod infuzijom temperaturom ili kakvi već, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkažemo koncert jer smo bolesni – požalila se Rada tom prilikom na društvenoj mreži X.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz