Pretraži

„NE VOLIM MIR“: Rada Manojlović priznala razlog raskida sa popularnim pevačem, pa otkrila kako gleda na PREVARU!

Showbiz
0
rada manojlović
Foto: Instagram printscreen/radamanojlovic

Rada Manojlović progovorila je po prvi put o dugogodišnjoj vezi sa popularnim pevačem.

Od samog početka karijera, Rada nije krila svoj privatni život od javnosti, te je pevačica poznata po dugim vezama. Tokom učestvovanja u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, pevačica je uplovila u vezu sa kolegom Milanom Stankovićem.

Oni su nakon nekoliko godina veze raskinuli, a inicijator raskida je bila upravo Rada koju je vezu raskinula zbog tajne romanse koju je započela preko poruka sa Miomirom Gajićem iz Amerike. Međutim, nekadašnji par je ostao u dobrim, prijateljskim odnosima, pa su i dan danas u redovnom kontaktu.

Radin odnos sa Miomirom nije dugo potrajao, a do raskida je došlo zbog njene povezanosti sa pevačem Harisom Berkovićem. Oni su uplovili u vezu, koja je potrajala čitavih šest godina. Iako su retko komentarisali svoj odnos, vest o raskidu je došla kao iznenađenje za sve.

Rada, kao ni Haris, nisu nikada komentarisali prekid veze, a pevačica od tada nije predstavila novog izabranika javnosti.

Međutim, ona je sada otkrila da joj jedino poslednja veza nije pukla zbog umešanosti treće osobe, kao i kako gleda na prevaru.

Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako“, rekla je Rada Manojlović za Star.

Podsetimo, iako joj na ljubavnom planu možda ne cvetaju ruže, pevačica je odlučila da unapredi svoje znanje, te da se vraća fakultetu koji je započela pre 16 godina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz