Pretraži

„TO JE NEKULTURNO I ISPOD SVAKOG NIVOA!“ Rada Manojlović priznala da je dobijala SULUDE zahteve od vlasnika klubova, objavom šokirala sve!

Showbiz
1
Photo: Instagram/radamanojlovic

Poznata pevačica Rada Manojlović oglasila se na društvenim mrežama i saopštila da je ljuta na vlasnike klubova koji joj traže poseban snimak kada joj nije do života!

Rada Manojlović konstantno puni klubove otkako se pojavila na muzičkoj sceni, a poznato je da na svakom njenom nastupu vlada odlična atmosfera. Međutim, činjenica je da se neretko dešava da pevači budu sprečeni da nastupaju zbog nepredviđenih okolnosti, najčešeće zbog bolesti, a u tom trenutku umesto želje za brz oporavak, od vlasnika klubova neretko dobijaju zahteve koji su kako Rada kaže, ponižavajući.

Naime, Rada je otkrila da vlasnici klubova često traže od izvođača da, kada su bolesni, umesto da se samo jave, naprave video u kom objašnjavaju da su bolesni i da zato ne mogu da nastupaju.

Pevačica je o ovoj temi progovorila na Tviteru, objasnivši na koji se način pojedini vlasnici klubova ophode prema pevačima, a potom korisnike ove društvene mreže zamolila za mišljenje.

– Ovako ja moram nešto da vas pitam, vezano za moj posao, ali da mi odgovorite baš iskreno i objektivno. Ajde, u redu, razumem reklamu u vidu video najave pevača: “Dragi moji vidimo se tu i tu; dođite da napravimo ludu žurku”, to je okej. Ali da li odobravate to što kada se razbolimo i moramo da otkažemo koncert iz zdravstvenih razloga, pojedini vlasnici klubova nam traže VIDEO najavu u kojoj nikakvi, bolesni; čupavi slinavi pod infuzijom temperaturom ili kakvi već, znači u nekom najgorem izdanju, pričamo kako moramo da otkažemo koncert jer smo bolesni – požalila se Rada na društvenoj mreži X.

 

– Ono, ležiš, kašlješ, čkiljiš očima, naduven, otečen, izgledaš kao da te pregazio brzi voz, ne želiš da te bilo ko vidi u takvom izdanju, ne možeš ni sam sebe da gledaš, a kamoli da moraš da objaviš takav snimak javno da vide desetine hiljada ljudi. Da li je potreban takav snimak? Zašto nije dovoljno pismeno objašnjenje i izvinjenje, uz napomenu da će biti novog datuma? Ne razumem eto, ako mogu da čujem vaše mišljenje na tu temu, baš me zanima, jer pojedini baš, baš, baš insistiraju iako im ti kažeš da, ne da nisi za snimanje, nego ti nije do života – dodala je pevačica.

Photo: Instagram/radamanojlovic

Rada je pokrenula pravu lavinu komentara ispod ove objave, a većina korisnika smatra ovakve zahteve suludim.

– Probaj samo da imaš takav tip ugovora u kojem će biti sve navedeno šta i kako kada se otkazuje zbog više sile, i navedi da ne dolazi u obzir nikakva vrsta ponižavanja itd. Čuj da se neko snima dok je bolestan, da ne treba uživo i da povraća možda? – glasio je jedan od komentara.

– Hahahah, e to si u pravu vala, nasmeja me, ali zapravo je skoro pa tako! Jeste jedna vrsta poniženja, pogotovo za naš javni posao gde se izgled i te kako komentariše i uvek je na udaru i kad imaš bore ili podbradak, zamisli mrtav bolestan i da se širi takav sadržaj na internetu – odgovorila je Rada.

Pevačica je potom dodala da je pojedinim vlasnicima lokala morala da šalje i slike sa infuzije kao opravdanje.

– Ja sam gazdama slala slike sa infuzija i potvrde lekara i ipak su tražili video, znači meni je to nekulturno i ispod svakog nivoa – zaključila je Rada.

 

Komentari (1)

  1. […] Rada Manojlović se sinoć pojavila na jednom događaju i sve oduševila svojom čipkastom crnom haljinom ispod koje se vidi crni veš. Ova haljina je savršeno pristala uz njenu figuru, a Rada ju je ukombinovala sa crnom torbom, crnim cipelama na štiklu i srebrnom ogrlicom. Ovaj odabir haljine je oduševio sve, pa je rada otkrila ko joj bira autfit. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz