Pretraži

VRAĆA SE NA FAKULTET? Rada Manojlović progovorila o obrazovanju, pa iznenadila sve prosekom ocena

Showbiz
1
rada manojlović
Photo: Instagram/radamanojlovic

Poznata pevačica Rada Manojlović odlučila je da se vrati školovanju i stekne fakultetsku diplomu.

Malo je poznato da je Rada, pre nego što se prijavila za „Zvezde Granda“, bila redovan student ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Međutim, kada je njena pevačka karijera krenula uzlaznom putanjom, ona je odlučila da stavi pauzu na fakultetsko obrazovanje.

„U to vreme sam učila redovno od ponedeljka do petka, na trećoj godini sam bila, meni je prosek bio devet, 8,89. Tada sam upala u „Zvezde Granda“, da sam to ostala da završim, sigurno bih završila sa tako dobrim prosekom“, prisetila se pevačica.

Rada je otkrila da je i dalje u odličnim odnosima sa svim profesorima, kao i u stalnom kontaktu, te je ona rado viđen gost na svim fakultetskim proslava.

„Ostala sam u super odnosima sa dekanom i sa svim drugim profesorima, oni mene svi obožavaju, evo i dan danas, koliko je prošlo, od 2007. ja nisam tamo, ima 16 godina, i Bog zabravio da sam kročila tamo, oni mene i dan danas zovu, sve proslave fakulteta, pa godišnjica fakulteta, diplomiranja drugih studenata, ja sam obavezno tamo sa svima njima. Skoro svake godine, i mnogo mi znači da sam ostala u kontaktu sa takvim ljudima, to je ipak jedan drugi svet, jedan kulturan svet od kog možeš mnogo da naučiš. Oni me svi cene i vole, ja im uvek napravim atmosferu i svi me pritiskaju da završim fakultet“, rekla je ona za „Republiku“.

Pevačica je istakla da će kad tad završiti fakultet, ali da joj je bitno da ima dobre ocene.

„Ne mogu ja sad da uzmem knjigu i da je naučim jedno 20, 30 posto, pa da molim Boga da izvučem odatle ta tri pitanja. Ja moram da naučim celu knjigu za desetku jer sam bolesna, razumeš (smeh). Ne mora desetka, ali moram da znam celu knjigu. Meni taj profesor Peđa, dekan, predlaže da ja to nešto stepenujem, ali uopšte mi se ne sviđa ta ideja, pošto sam ja sujetna jedna devica, to onda ne bi bilo zvanje diplomirani ekonomista, nego bi bilo viša neka ne znam šta, poslovna, pa što sam onda učila i tupila mozak… Bila bi viša škola. Ne bi bila visoka, pa čekaj… Ako ja imam kapacitet i ako sam kadra da bude visoka, neka, završiću ga sa 70 godina, ako budem živa i zdrava. Ljudi su završavali fakultet i u kasnijim godinama, tako da ne moram da brzam. Kad budem nekad sebi dala oduška od ovog posla, uhvatim se lepo knjige, zagrejem stolicu i završim visoku školu onako kako treba“, zaključila je Rada.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz