Pretraži

„PRIVATNO SLUŠAM ROK MUZIKU“: Breskvica otkrila nepoznate detalje iz svog života

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Kao deo lejbla „Generacije Zed“, ona je objasnila po čemu se oni razlikuju od nstarijih kolega.

 Mi mladi volimo malo drugačiju muziku i neki drugačiji stil, jedino u tome vidim neku razliku. Ono što sam primetila je da je moja poslednja pesma privukla i stariju publiku i mislim da je razlog prevashodno u tome što je tekst mnogo lep. Nema ružnih reči kojih generalno u našim pesmama ima. Imamo i trubače što ljudi jako vole i mislim da će ova pesma doneti mnogo starije publike – rekla je Breskvica.



Prema njenim rečima, kada su u pitanju loši komentari, oni je ne dotiču, a priznaje da su na početku karijere umeli da je pogode. 

Anđela je potom otkrila i kako izgleda život poznate zvezde u našoj zemlji.

– Jaoj, moj život je jako dosadan, ali stvarno. Zato što ja generalno ne volim gužve, ne volim da izlazim. Ne volim da napuštam svoja četiri zida, jer su tu moje životinje, moj mir, mnogo mi je lepo. Izlazim iz kuće samo kada imam snimanja i nastupe. Nije mi nešto zanimljiv život – rekla je Anđela s osmehom i dodala da koncerte imaju samo velike zvezde, a da ona nastupa u klubovima.

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

  • Ja još uvek nemam koncerte, ali imam mnogo nastupa u klubovima. Koncerte mogu da imaju velike zvezde. Svakog vikenda nastupam, nedeljno imam dva nastupa i tada se upoznajem sa fanovima. Zabavljam se. Kada negde izađem gledam da se provedem sa osobama s kojima sam, i tada ništa ne snimam za društvene mreže. Nikada to nisam radila, retko objavim neku sliku i to je to – dodala je pevačica.

Ona i njen kolega Henny nedavno su izbacili duer "Sava i Dunav" koji je odmah postao pravi hit i jedna je od najslušanijih numera na Jutjubu.

– Henny i ja radimo od početka zajedno, otkad je osnovana „Generazija Zed“. On me je doveo i bukvalno mi je kao brat. Tako ga gledam i bilo je prirodno da ću sa njim imati duet. On je napravio pesmu, Relja Torino koji je takođe u „Generaciji Zed“ je napisao tekst. Henny mi je pustio neki prvi demo i odmah sam čula da je to to i da može da priđe dobro, i da ćemo se jako lepo uklopiti. Mislim da nam se glasovi jako lepo slažu i priželjkivala sam neku baladičnu pesmu, a ne nešto komercijalno – istakla je ona i dodala da joj prija što se numera sluša kod nas, ali i u inostranstvu.

Sa druge strane, kako je istakla, privatno voli da sluša stranu rok muziku, a omiljeni bendovi su joj AC/DC i Rammstrein. 

– Ono što slušam ceo život je strana rok muzika, stari bendovi. Najviše volim AC/DC i Ramštajn. To je baš nežno, za devojčice. Nažalost to ovde ne bi prošlo. Roditelji su mi puštali tu muziku, tata najviše – otkrila je Ignjatovićeva u jednom gostovanju.

 

 

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz