Pretraži

PORODICA PONOVO NA OKUPU: Katarina Grujić pokazala dirljive trenutke oca i ćerke, pa objavom raznežila sve! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić podelila je footgrafiju na Instagram storiju, pa pokazala pratiocima zajedničke trenutke oca i ćerke.

Otkako je donela na svet ćerkicu Katju, Katarina Grujić ne krije da uživa u majčinstu i svakom trenutku provedenom sa svojom naslednicom, a najlepše porodične trenutke neretko deli sa pratiocima putem društvenih mreža.

Katja je nedavno proslavila drugi rođendan, a tim povodom Katarina je objavila niz fotografija iz porodičnog doma i pokazala kako njena ćerka proslavlja rođendan.

Ipak, njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić bio je sprečen da prisustvuje ćerkinom rođendanu, a Katarina je tada priznala da im teško pada razdvojenost.

– Tata nije mogao da dođe, ostao je u karantinu. Naravno da ćemo biti na video pozivu non-stop, i kad bude torta. Krivo mi je jer smo baš planirali, pre tri nedelje je rekao da će doći, da bukvalno sleće popodne i uveče se vraća nazad. Bila bih presrećna da je tu, i Katja bi se oduševila, jako je vezana za Marka – ispričala je Katarina i dodala:

-Pre neki dan ne znam tačno šta se desilo, ali propala je karta i dolazak na rođendan. Nismo se nikad odvajali, četiri je meseca otkako smo odvojeni, teško je ne samo što fizički nije tu, nego i psihički mi teško pada – priznala je Katarina nedavno, međutim, da je porodica ponovo na okupu, Katarina je pokazala svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

Ona je sada na Instagramu podelila snimak u kom se vidi da Marko nosi Katju u okolini zgrade u kojoj žive, te je očigledno da, otkako je Marko došao u Beograd, svoje vreme provode nerazdvojni.

Foto:Printscreen/Instagram:katarinagrujic.doll

Pevačica je uz objavljenu fotografiju stavila emodžije planete i srca, pa time stavila do znanja da je i te kako srećna, jer je porodica na okupu.

Zbog Markove prirode posla on nije u mogućnosti da konstantno bude u Srbiji, ali se ova mala tročlana porodica raduje svakom porodičnom trenutku i očigledno uživaju u toplini svog doma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz