Pretraži

„OVO JE BILO SPEKTAKULARNO“: Aleksa nastupom oduševio Coach-eve, Darko nikad ponosniji!

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Večerašnju, finalnu epizodu, svojim nastupom je otvorio Aleksa Žikić.

Gledaoci su bili u prilici da vide kako je izgledao njegov put kroz takmičenje – od prve audicije, pa sve do danas, kada se našao u samom finalu sa još 11 takmičara.

Aleksa je večeras na velikom stejdžu IDJShowč-a izveo svoju numeru „Kao da smo pali s Marsa“, koja je za samo dve nedelje otkako je premijerno predstavljena, na Youtubeu zabeležila više od pola miliona pregleda.

Foto: IDJTV

Nakon nastupa, Aleksi su se obratili i Coach-evi.

  • Imam da kažem samo jedno – we crated a monster! Kako je on počeo, kako je došao dovde, ovo je fantastičan napredak. Mislim da smo napravili to što smo planirali od početka, ja sam u njemu video veliki talenat i mislim da se isplati kad puno radiš, da dobiješ ovakav nastup. Ovo nije bio lak zadatak – rekao je Darko, a Aleksa mu se zahvalio na lepim rečima:

– Hvala, ali vi ste zaslužni za većinu svega što sam uspeo da uradim – poručio je Aleksa svom Coach-u.

Foto: IDJTV

Ovo je bio spektakularan nastup, ispratio si svaki momenat u koreografiji. Ovo je nastup svetskog ranga, želim da ti čestitam na svemu što si ovom show-u pružio i da smo sve troje jako ponosni – rekla je Nataša.

Foto: IDJTV

Osvrnuću se na dve stvari koje sam mu zamerao kroz Show. Prva je to što se plaši visine, to je već probio, a druga je ta da se, kad god se još neko osim njega na sceni pojavi, taj neko ga pojede. Sad ih je bilo deset, a on je tu među svima njima bio glavni akter. Što se mene tiče dve stvari koje sam mu zamerao je usvojio, ima super pesmu i ima čemu da se raduje – poručio je Relja.

Finalne nastupe naših Top 12 finalista ispratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow