Pretraži

UŽIVAJU U KIĆENJU SA NASLEDNICAMA: Luna i Marko pokazali kako izgleda praznična BAJKA u njihovom domu (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković učestvovali su u kićenju dvorišta njihove zgrade, a pre toga oni su u porodičnoj atmosferi doneli praznike u svoj stan.

Influenserka Luna Đogani i njen suprug Marko su veoma skladan par. Oni imaju dve ćerke Miu i Lanu, a u njihovom domu uvek vlada topla atmosfera, a oni su sada odlučili da u njega unesu novogodišnji duh, pa su se bacili na kićenje jelke. Luna je ceo proces snimlila i sve podelila sa pratiocima na svom jutjub kanalu.

Marko i Luna su snimanje vloga započeli u automobilu. Njih dvoje su zajedno sa decom krenuli u kupovinu novogodišnjih poklona.

– Danas ćemo konačno da okitimo jelku! – rekla je Luna, pa se objasnila kako je uvek haotično ići sa decom u kupovinu i dodala da ove godine želi nakite u zlatnoj boji.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Daćemo sve od sebe da danšnje kićenje bude uspešno, koliko je to moguće sa dvoje male dece – dodala je Luna.

Iako je Marko želeo da izbegne kićenje, Luna mu je objasnila da je u pitanju porodično okupljane i da mora da učestvuje, a potom je mala Mia otpevala jednu pesmicu za kamere, pa preuzela vođenje volga.

Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

Nakon uživanja u zajedničkoj kupovini, gde su Luna i Mia odabrale ukrase za jelku, došao je red na stavljanje nakita. Oni su jelku ukrasili sa crveno-zlatnim nakitom, a ovom procesu se pridružila i Lunina mlađa sestra Blankica. Nakon ukrašavanja Luna je fotografisala svoju sestru sa  Miom i Lanom, potrudivši se da dobiju najlepše novogodišnje fotografije.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Oni su bili i više nego srećni što su okitilu jelku, pa su se nakon ukrašavnja stana pridružili komšijama u kićenju dvorišta.

– Kićenje jelke u našem dvorištu! – napisala je ona u opisu videa gde se vidi prava novogodišnja atmosfera dok su sa komšijama dekoriše prostor ispred zgrade u kojoj žive, a ceo vlog možete pogledati OVDE.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz