Pretraži

„NIJE BILA SIGURNA DA LI DA SE PRIJAVI“: Darko nakon Barbarinog vatrenog nastupa otkrio nepoznate detalje sa početka takmičenja

IDJShow
0
barbara popović
Foto:IDJTV

Takmičarka koja je svojom pojavom, ponašanjem, ali i neverovatnim glasovnim sposobnostima intirigirala publiku i coacheve od samog početka jeste Barbara Popović!

Njen put kroz takmičenje je bio trnovit i dok je na sceni gotovo konstantno sijala, Barbara se kroz show često borila sama sa sobom. Nakon kritika, ali i pohvala od strane Relje Popovića, ona je rešila da se otvori i van scene i dozvoli i publici, ali i svojim kolega da je bolje upoznaju.

Međutim, čovek kog je Barbara uvek bespogovorno slušala je njen mentor Darko Dimitrov koji je pesmom „Vatrena“ otkrio nešto više o njenom karakteru i zahvaljujući kom zauzima mesto u trendingu već dve nedelje.

Svojim vatrenim nastupom, ona je još jednom oduševila publiku, ali i Darka.

barbara popović
Foto:IDJTV

„Ponos Makedonije. Barbara na početku nije bila sigurna da li da se prijavi, da li da dođe na show. Definitivno je bio pravi izbor da se pojaviš ovde, da učestvuješ. Nije bitno da pobediš, već da učestvuješ i uživaš. Barbara je bila hrabra i na kraju se to isplatilo. Pored toga što si fantastičan pevač, počela si da slušaš savete mentora i produkcije i ispala si nešto što niko nije očekivao, najbolji drugar među takmičarima. Meni je posebno zadovoljstvo što mogu da radim sa tobom i mislim da ti sledi blistava karijera“, istakao je on.

barbara popović
Foto:IDJTV

„Ja se slažem, Barbara je idealan pokazatelj kako treba iskoristiti priliku zvanu IDJShow. Ona je ranije sarađivala sa Darkom, pravila kvalitetne pesme i onda je došla ovde, iz nedelje u nedelju napredovala, skidala neke maske, radila na sebi, pokazala ljudima ko je ona zapravo i dozvolila ljudima da je zavole. Ti si čist dokaz da se ovde brzo, uz veliki rad stiže do velikih rezultata“, sumirao je svoje utiske Relja, a potom joj je i Nataša čestitala na dosadašnjem uspehu.

„Meni je Barbara najstabilniji izvođač ovde, njen svaki nastup je bio dobar, ja tu uopšte nisam imala nikakve dileme. Ono što je meni fenomenalno je što su ljudi putem društvenih mreža nju upoznali takvu, neobičnu, jako duhovitu, ona uopšte nije onakva kakvom se predstavljala u prvih nekoliko emisija“, otkrila je ona.

Do kraja je ostalo još samo malo, a ko će poneti titulu pobednika druge sezone IDJShowa ispratite putem linka ispod.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz IDJShow