Pretraži

„NA SVETU POSTOJE DVE VRSTE LJUDI“: Luna Đogani objavom na Instagramu pokazala u čemu uživa, Nina odmah iskazala nezadovoljstvo! (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani je na svom Instagramu podelila sa svojim pratiocima njene impresije vezane za prvi sneg, a čini se da njena sestra Nina ne deli baš njeno oduševljnje.

Poznata influenserka Luna  svakodnevno na svom profilu deli sa pratiocima trenutke iz svog života, na kojima najčešće pokazuje koliko uživa u vremenu koje provodi sa porodicom, naročito sa ćerkama Miom i Lanom, Međutim, čini se da se kao i u svakoj, i u ovoj porodici povremeno dolazi do neslaganja, a iako Luna i njena sestra Nina uvek podržavaju jedna drugu, ovog puta otkrile su  da nih dve ne vole baš iste stvari.

Luna je, naime, na svom profilu objavila fotografiju snega koji je juče pao u našoj prestonici, ne skrivajući oduševljenje.

– Počelo je! – postavila je Luna komentar uz sliku iz auta na kojoj se kroz prozor vidi da pada sneg.

LUNA ĐOGANI
Foto; Instagram printscreen/luna_djogani

Izgleda da se Luna jako raduje snegu, međutim nisu svi delili njeno oduševljenje – Lunina rođena sestra Nina Đogani odmah je odgovorila na njen stori ne skrivajući da zbog ovog prizora nije nimalo srećna.

– Fuuuujjj! – napisala je Nina, a Luna je na njen komentar dodala kratko – „Hejterka!“.

Kako je Luna i sama zaključila – „Na svetu postoje dve vrste ljudi“.

Foto; Instagram printscreen/luna_djogani

Luna očigledno voli da uživa u malim stvarima, ali i da obeležava važne događaje sa svojom porodicom, pa je tako nedavno porodica Miljković-Đogani proslavila dva meseca od rođenja Lunine i Markove mlađe ćerke Lane, a više o ovoj temi možete pročitati OVDE. 

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz