Pretraži

„FLERT I ZAVODLJIVOST MORAJU DA BUDU ISKRENI“: Nataša Bekvalac o tajnama koje deli sa takmičarima, otkrila da li će se i sledeće sezone naći u ulozi coach-a! (VIDEO)

Showbiz
1
nataša bekvalac
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Nataša Bekvalac u kratkom intervjuu za IDJTV otkrila je kako gleda na svoj mentorski put u IDJShow-u, da li se nada pobedi nekog od svog kandidata, kao i da li bi se ponovo našla u ulozi coach-a.

Nataša se ove sezone IDJShow-a po prvi put našla u ulozi mentora, pored Darka Dimitrova i Relje Popovića koji su se u ovoj ulozi već oprobali prethodne sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Još na samom početku druge sezone, pevačica je istakla da u toku takmičenja mogu da se igraju, ali da želi da svima bude jasno da će njen kandidat odneti pobedu. S obzirom na to da je takmičarka iz njenog tima, Đana Smajo, gotovo od samog početka prva na tabeli, Nataša se sada osvrnula na ovu svoju izjavu.

„Pa ja sam se našalila. Prvo, ne pobeđujem ja, ja sam ovde stvarno neko ko je iz senke i dela iz senke. Ovde se takmiče i pobeđuju naši kandidati, a ako će pobediti kandidat iz mog tima, naravno da će moj ponos biti još veći, ali stvarno sam se trudila da svim kandidatima budem uvek tu, pri ruci za šta god treba. Ja kažem, nas troje smo ovde da budemo njihov servis i stvarno sam se tako i postavila. Na našoj strani je iskustvo i mi smo tu da sa tog polja delamo“, rekla je ona.

U sledeće dve epizode IDJShow-a imaćemo priliku da vidimo prve autorske pesme i spotove naših kandidata, a Nataša je otkrila koji savet je dala svojim takmičarima pred snimanje spotova.

„Kad je snimanje spotova u pitanju, isto kao i kad je snimanje pesama u pitanju, dajem im uvek isti savet. Da bismo mi, tačnije da bi im publika poverovala, moraš da budeš iskrena i sama veruješ u ono što radiš i kada je pevanje u pitanju i kada je snimanje spotova u pitanju. Kao što mikrofon ne laže emociju i ne možeš da fingiraš emociju, tako i kamera vidi sve, bez obzira što nekad mislimo da možemo da je prevarimo, sve se čita. Baš sam i Đani i Anđeli rekla da je kamera naše ogledalo, ogledalo naših emocija, bez obzira na to kakva je pesma. I flertić ukoliko treba da ga imaš u spotu, i ako treba da budeš zavodljiva, znači moraš da budeš iskrena.“

Za kraj, Nataša Bekvalac je otkrila da li bi se ponovo našla u ulozi IDJ coach-a, a tom prilikom se i našalila na svoj račun.

„Meni je bilo lepo iskustvo, tako da ako me budete pitali, ja ću reći – da. Po tome sam poznata (smeh).“

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz