Pretraži

PONOSNI TATA: Darko Lazić otkrio talenat svoje ćerke, pa pomenuo bivšu suprugu Anu Sević (FOTO)

Showbiz
1
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić pokazao je koliko je ponosan na svoju stariju naslednicu Lorenu!

U medijima se često spekulisalo o odnosima koje Darko ima sa svoje dve nekadašnje izabranice sa kojima ima decu.

Njegova bivša supruga Ana Sević i on su svojevremeno bili u sudskom postupku oko alimentacije koju je Darko bio u obavezi da plaća za njihovu ćerku Lorenu. Ipak, s obzirom na to da je nedavno bila gost na njegovom venčanju sa Katarinom Lazić, čini se da su odnosi između bivših supružnika u potpunosti izglađeni.

O njegovom odnosu sa bivšom verenicom Marinom Gagić takođe se više puta spekulisalo o javnosti. I dok se na prvi pogled činilo da je sve u redu sa njima kada se Marina slikala za brend trenerki koji su pokrenuli Darko i Katarina, javnost je ostala iznenađena kada se Gagićeva oglasila i otkrila da ni ona ni njihov sin, Aleksej, nisu pozvani na Darkovu svadbu.

Pevač je ove navode demantovao i otkrio da je došlo do nesporazuma, a potom je u poslednjih nekoliko meseci pokazao koliko je posvećen otac, te je neretko kačio slike i zajedničke trenutke kako sa Lorenom, tako i sa Aleksejem.

Da podržava svoju decu u svemu, Darko je sada pokazao slikama i snimicima sa veome posebne večeri za njegovu ćerku. Naime, Lorena trenira folklor, a njen tata ju je podržao na sinoćnjoj priredbi. On je najpre okačio Loreninu sliku u narodnoj nošnji i pokazao da je spremna za koncert uz ispis „Ljubav tatina“.

darko lazić
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Potom je Darko ispratio ceo koncert iz lože, a za kraj je iznenadio naslednicu velikim buketom cveće koje joj je uručio na bini i otkrio da je ona njegov ponos.

Darko je na pomenutim fotografija obeležio i svoju bivšu suprugu Anu, čime je samo potvrdio dobre odnose između njih. Podsetimo, kada se pojavila na venčanju bivšeg supruga, Ana je otkrila detalje njihovog odnosa, te šta se dešava sa njihovim sudskim sporom.

Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre“, rekla je ona tom prilikom.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz