Pretraži

„KOLEGE KOJE KAŽU DA IH PARE NISU PROMENILE LAŽU“: Darko Lazić o lošim odlukama, otkrio kako je slava uticala na njega

Showbiz
0
darko lazić
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Darko Lazić tokom svoje dugogodišnje karijere više puta je dospeo u žižu interesovanja i zbog svog privatnog života.

Poznato je da Darko uživa u skupocenim automobilima i motorima i vožnji zbog čega je nekoliko puta upadao u neprilice sa zakonom, a sada je priznao koliko mu je slava uticala na životne odluke i u kojoj meri ga je promenila.

Svakako da me je popularnost ponela. Ja ću po hiljaditi put da kažem ovo, neka se kolege uvrede slobodno, ali svako ko kaže da ga pare i slava nisu ponele taj laže! Nekog ponese pa se taj nikad ne spusti na zemlju, a ima i nas koji se malo povratimo. Neko više poleti, neko manje, ali ne postoji osoba koju slava ne udari u glavu. To je moje najiskrenije mišljenje“, otkrio je folker.

Darko Lazić se pre izvesnog vremena skrasio pored izabranice Katarine sa kojom je nedavno uplovio u mirnu luku i svoj drugi brak. Nakon turbulentog perioda u svom životu on je shvatio da je „vreme da se spusti na zemlju“, te je naveo da je shvatio kako je iskrenost ključ uspeha svake veze.

„Mislim da sam sada dostigao neke godine u kojima sam našao svoj pravi put i svoju pravu ljubav. Našao sam osobu sa kojom se razumem, sa kojom mogu da ćutim i pre svega da budem potpuno iskren i otvoren. Mi ljudi mnogo grešimo što nekada odlučimo da sakrijemo i prećutimo neke stvari, a iskrenost u braku i vezi je najbitnija stvar“, rekao je on za „Grand“.

Kada se radi o odnosu sa Katarinom, pevač ističe da mu je ona najveća podrška i u dobru i u zlu.

„Jedino tada ta osoba može da te razume i podrži. Ako te neko stvarno voli neće mu smetati što si u problemima ili dugovima, već će da te podrži i da ti pomogne da se izvučeš iz toga.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz