Pretraži

„TO SE NE PLANIRA“: Katarina i Darko Lazić progovorili o braku i proširenju porodice

Showbiz
0

Katarina i Darko Lazić očigledno da svakim danom sve više uživaju u svom zajedničkom životu, posebno od kada su se zakleli na večnu ljubav u avgustu ove godine.

U poslednje vreme dogodilo im se dosta lepih, ali i onih manje lepih stvari, ali, kako i sami kažu, ovaj period će im svakako ostati upamćen po sklapanju braka i zajedničkom životu.

  • Definitivno je naše venčanje nešto što je obeležilo ovu godinu. Naravno, obeležiće i mnogo više od godine – rekla je Kaća, dok se Darko našalio na svoj račun:

– Jedino ako se ponovo ne razvedem do Nove godine, pa oženim ponovo. Ja sam u proteklom periodu dosta radio, ali eto, ostvario sam želju koju sam čekao sve ove godine. Oduvek sam maštao o tome da napravim svadbu jer sam pevao na silnim svadbama, a nikako da napravim svoju. To je za mene zaista poseban doživljaj, a ako me pitate za lični uspeh, ja se od moje supruge ne razdvajam. Sve što radimo, radimo zajedno i sve zajedno obeležavamo – rekao je pevač.

Oni su otkrili i da bi voleli da se ostvare u ulozi roditelja.

  • Ako Bog da, to se ne planira, ali bismo baš voleli – priznao je Darko i dodao:

  • Generalno ne planiramo ništa, puštamo da život sve vodi svojim tokom onako kako treba. Kad god sam u životu nešto planirao, to nije ispalo kako treba – zaključio je folker.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz