Pretraži

Novi šok detalji: Pike varao Šakiru i pre nego što je upoznao Klaru i to sa – njenom bliskom prijateljicom!

Showbiz
0
šakira
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Kolumbijska superzvezda bila je u vezi više od decenije sa bivšim defanzivcem Španije, međutim, raskinuli su zbog njegove prevare sa Klarom Čijom Marti, a sada se otkrilo da ona nije bila prva sa kojom je prevario pevačicu.

Poznata pevačica Šakira razvela se od svog višegodišnjeg supruga Žerara Pikea nakon što ju je on prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Nakon ovoga on je nastavio vezu sa Klarom, a ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i većina fanova je stala na pevačicinu stranu, a ona je čak snimila pesmu u kojoj proziva bivšeg supruga i njegovu novu izabranicu.

Iako ima više više od godinu dana od kada je ova vest šokirala javnost ona je i danas aktulna a povremeni „sukobi“ bivših supružnika još uvek isplivavaju na površinu. Sada je javnost šokirala poptpuno nova vest, a to je da Klara nije bila prva sa kojom je Pike prevario Šakiru.

šakira pike
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako People na španskom jeziku prenosi tvrdnje iznete u španskoj emisiji Socialité, Žerar je varao Šakiru dve godine pre nego što je započeo aferu s mladom studentkinjom i hostesom. On ju je navodno varao sa Anom Kajzer – Šakirinom drugaricom.

Ana je popularna fitnes instrukotrka slavnih, a najpoznatija je po tome što je pripremala Šakiru za njen nastup na Superboulu 2020. Ona je takođe udata i ima dvoje dece, a Šakira je navodno za ovu prevaru saznala od Pikeovih zaposlenih. Kako je novinar Havijer Serijani rekao, zaposleni je “sažaljevao Šakiru”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANNA KAISER (@theannakaiser)

Šakira i Ana se poznaju godinama, a prošle godine je fitnes instruktorka napisala podužu objavu o pevačici!

– Kada sam tek upoznala Šakiru, imala je snažnu volju i našla svaki mogući izgovor da ne trenira. Ali je nisam bila popustljiva. Više puta sam stajala ispred njenog studija u jedan ujutru i čekala da izađe da vežbamo. Od tada mi je priznala da je mislila da ću odustati ako se previše zadrži. Ali ne! – napisala je Ana na svom Fejsbuk profilu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz