Pretraži

ŠAKIRI PODIGLI SPOMENIK OD 6,5 METARA: Fanovi iz Srbije ne prestaju da je upoređuju sa našom pevačicom!

Showbiz
0
šakira
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Poznatoj pevačici Šakiriri su u njenoj rodnoj Kolumbiji podigli spomenik visok čak 6,5 metara, a srpski fanovi na društvenim mrežama raspisali su se o ovoj temi, te ne prestaju da je upoređuju sa našom poznatom pevačicom!

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Šakira, ima veliki broj fanova širom sveta, a o njenoj popularnosti i tome kolika je zvezda svedoči i događaj koji je iznenadio svetsku javnost.

Naime, u Kolumbiji je podignut bronzani kip, visok 6,5 metara u čast popularne pevačice, a statua je „iznikla“ u gradu Barankinji.

Pevačica se na Instagramu driljivim rečima zahvalila svima koji su učestvovali u izgradnji ove statue.

– Takva posveta… Ovo je previše za moje malo srce. – napisala je pevačica na društvenim mrežama pohvalivši se fotografijama spomenika.

Šakirini ponosni roditelji su odmah posetili mesto gde se nalazi statua, pa se slikali ispred nje, a ono što je zanimljivo, jeste da je spomenik otkriven baš na rođendan pevacičine majke.

– Srećna sam što ovo mogu da podelim sa roditeljima, a posebno sa majkom na njen rođendan – dodala je pevačica u svojoj objavi na Instagram profilu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Prilikom otkrivanja statue, roditeljima su se pridružili i gradonačelnik Barankinja, kao i Šakirina braća i sestre.

Ispod ovog umetničkog dela se nalazi ploča sa detaljima na španskom jeziku, a na vrhu ploče stoji:

– Srce koje komponuje, kukovi koji ne lažu, talenat bez premca, glas koji pokreće masu i bose noge koje koračaju za dobrobit detinjstva i čovečanstva.

Foto: STR / AFP / Profimedia

Ono što statua, koju je uradio umetnik Vino Markes uz pomoć učenika umetničke škole, prikazuje jeste Šakirin prepoznatljivi trbušni ples.

Iako većina sveta vidi to, naši fanovi ipak vide nešto potpuno drugačije. Naime, ovo izdanje mnogi upoređuju sa likom domaće pevačice Tee Tairović, pa su društvene mreže preplavljene komentarima da Šakira izgleda identično kao Tea u spotu za pesmu „Balkanija“!

Foto: Youtube printscreen/Tea Tairović

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz