Pretraži

Osam stvari koje niste znali o Kim Kardašijan

Showbiz
0
Photo: Instagram/kimkardashian

Karijera Kim Kardašijan je počela pre skoro petnaest godina, i to nakon što je objavljen njen kućni video koji ju je proslavio i učinio internet senzacijom. Danas je “teška” više desetina miliona dolara i predstavlja ne samo oličenje ženske lepote već i osobu koja je poznata zbog toga što je poznata.  

Njen privatni život često je meta komentarisanja američkih, ali i svetskih medija, a osim ljubavnih drama, veza i brakova kroz koje je prolazila, takođe se priča i o porodici Kim Kardašijan, najpre zbog rijaliti šou programa "U korak sa Kardašijanima", ali i zbog raznih svađa, prepiranja i prijateljstava sa drugim javnim ličnostima iz sveta šoubiznisa i politike. Čini se da sve što Kim Kardašijan uradi izaziva veliku pažnju javnosti. 

Međutim, postoji nekoliko manje poznatih činjenica o ovoj rijaliti zvezdi koja je postala svojevrsni fenomen na globalnoj pop kulturnoj sceni. Samo hardkor fanovi znaju da fenom greje svoj dijamantski nakin ili da gotovo na dnevnom nivou skida nove aplikacije na telefonu. Oni koji ne idu "u korak sa Kim Kardašijan", ovakve stvari svakako nisu ispratili. U nastavku teksta, donosimo vam osam interesantnih činjenica i zanimljivosti iz života ove rijaliti zvezde. 

Bila sa nećakom Majkl Džeksona

Pre nego se udala za kontroverznog repera Kanjea Vesta, od kojeg se trenutno razvodi, Kim je bila u vezi sa TJ Džeksonom, nećakom preminulog kralja pop muzike Majkla Džeksona. 

Kreirala karmine kada je bila tinejdžerka

Iako sada ima svoju modnu i kozmetičku liniju, u mlađim danima je u prodavnicama u Los Anđelesu kreirala ruževe. Kako je svojevremeno istakla u medijima, bilo joj je zanimljivo da tako zaradi džeparac, i to radeći sa svojom prijateljicom Nikol Riči.



Ima OCD

Svojevremeno je istakla da pati od opsesivno – kompulsivnog premećaja. Čistačica joj dolazi nekoliko puta nedeljno, a ona nakon toga ipak počisti za njom. 

Greje dijamantske ogrlice fenom za kosu 

Interesantno je i to da je svojevremeno izjavila da svoj nakit pre nošenja greje fenom. Kako kaže, veliki dijamanti joj prijaju, ali joj ne prija njihova hladnoća, iz tog razloga želi da ih ugreje.

Opsednuta je Elizabet Tejlor 

Priznala je i da je najveći fan glumice Elizabet Tejlor. Kaže da je kao klinka bila opsednuta njenom pojavom, te da zna svaki detalj o preminuloj glumici. Bila je i poslednja koja je sa njom radila intervju, pre nego je preminula 2011. Godine. 

Svaki dan skida nove aplikacije na telefonu 

Od svoje video igrice, aplikacije na telefonu, uspela je da zaradi više od 43 miliona dolara. U jednom od mnogobrojnih intervjua, istakla je da obožava aplikacije na telefonu i da stalno skida nove, ali ne može da se odluči koja joj je omiljena. 

Mnogo vremena troši na pripreme

Kada ide na događaje, treba joj više od dva sata samo za frizuru i šminku. 

Postoji zahvaljujući Instagramu 

Izjavila je svojevremeno i da je njenoj popularnosti mnogo doprineo Instagram i društvene mreže generalno, te navodi da nije sigurna koliko bi slavna bila da se rodila u nekom drugom vremenskom periodu, kada njih nije bilo.
 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz