Pretraži

„Ona je boginja!“ Nove fotografije Monike Beluči zaprepastile javnost, niko ne može da poveruje da puni 60 godina! (FOTO)

Showbiz
0
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznata glumica mami uzdahe već dugi niz godina, a sada je novim fotografijama privukla pažnju svih korisnika društvene mreže Instagram.

Monika Beluči važi za jednu od najlepših glumica na sceni, a da joj to što je na pragu sedme decenije nimalo ne smeta da sačuva svoju titulu lepotice, pokazuju i njene najnovije fotografije.

@b.ellucci #monicabellucci ♬ suono originale – 🌷

 

Belučijeva je pozirala za naslovnicu magazina “Elle“, a nove fotografije koje su se našle na njenom Instagramu su ostavile mnoge bez teksta.

„Ona je boginja“, „Prelepa“, „Nestvarna je“, „Ne postoji lepša žena na svetu“, samo su neki od komentara koji su se našli ispod njenih novih fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

Ona je objavila niz fotografija, a ono u šta mnogi i dalje ne mogu da poveruju jeste činjenica da će glumica ove godine proslaviti 60. rođendan.

Njene fotografije sa “Elle“ kampanje za naslovnicu možete pogledati OVDE.

U ekskluzivnom intervjuu koji je dala za pomenuti modni magazin, slavna Italijanka pričala je otvoreno o tome kako mirno prihvata normalan proces starenja.

Ja sam kao i svi ostali: govorim sebi da je beskorisno ići protiv nečega što je moćnije od mene. Ako vreme prolazi, to znači da ste srećni što ste još uvek tu – rekla je ona.

– Biološko starenje ima svoje posledice i više ne uživamo u prednostima mladosti – napomenula je glumica.

– Postoji fizička, prirodna transformacija i dolazi vreme kada to morate da prihvatite. Važno je da nastavim da se osećam dobro i radim stvari koje volim i koje me stimulišu. Imam 59 godina i još uvek radim, tako da mislim da se ne radi samo o lepoti. Početna radoznalost nestaje ako iza nje ne stoji nešto drugo – naglašava glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ScreenWeek™ (@screenweek)

Prisetimo se, pre par meseci Monika se našla u centru pažnje kada je javnosti pokazala svog novog dečka Tima Bartona, koji je inače reditelj.

Glumica je tada otkrila da je on sve što joj je bilo potrebno i da je to tražila.

“Pronašla sam u Timu predivni ljudski duh, upoznala sam spektakularnu dušu“, otkrila je Monika.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz