Pretraži

Hejli Biber maska za telefon zaludela je influens svet: Evo kako da SAMI napravite kopiju poznatog modela (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Life
0
Hejli Biber
Foto: lices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Maska za telefon koju je dizajnirala poznata manekenka Hejli Biber, je u tolikoj meri zaludela korisnike Tiktoka, da su sada postali viralni snimci gde se pokazuje kako iskopirati popularni model.

Svi smo svedoci koliko su društvene mreže bitne za stvaranje trendova u današnje vreme. Procenat popularnost, ali i prodaje nekog proizvoda u velikoj meri zavisi od toga koliko je taj proizvod populran na društvenim mrežama.

Sve više ljudi je svesno uticaja društvenih mreža, a među njima je i poznata manekenka Hejli Biber. Naime, on je svojevremno osnovala svoj brend kozmetike koji je ubrzo postao veoma popularan, ali ono što je naročito privuklo veliku pažnju na društvenim mrežama jeste njena ideja da ukombinuje kozmetiku i modernu tehnologiju.

 

@haileybieber🦄💗🍒🌸✨♬ Never Lose Me – Flo Milli

Maneknka je dobila ideju da napravi masku za telefon koja će na sebi imati držač za labelo iz njene linije za negu usana. Ovo je zasigurno bio dobar poslovni potez, međutim, verovatno ni sama Hejli nije bila svesna koliko će taj trend postati popularan.

Ove maske za telefon su postale toliko viralne, da su čak korisnici Tiktoka počeli da smišljaju načine kako da „iskopiraju“ popularni model.

Tako su se na Tiktoku pojavili brojni videi na kojima se vidi kojim se sve tehnikama fanovi služe da bi kreirali svoj model po uzoru na trend koji je Hejli osmislila, a među njima se mogu videti najrazličitije ideje – od onih gde su obožavateljke lepljivom trakom lepile proizvode za negu usana za masku za telefon, do onih nešto „ozbiljnijih“ i kreativnijih, gde se može videti da su se neke od tiktokerki potrudile da pronađu idealno rešenje koje će dati isti efekat kao i originalna Hejlina maska, a da pritom izgleda uredno i trendi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Neri (@makeupxjamiee)

 

 

@ohsotian DIY Viral HaileyBieber Rhode Phone Case !! 😘@rhode skin But i still want the actual one 😩 #rhodephonecase #diy #fyp #haileybieber #rhode #rhodeskin ♬ original sound – Tian

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Life