Pretraži

Barbi Afrika oduševljena knjigom o kojoj priča ceo svet: Ovo štivo može da vam promeni život iz korena (FOTO)

Influence
2
barbi afrika
Foto: Instagram printcsreen/barbiafrika

Jedna od naših najpopulranijih influenserki Barbi Afrika pohvalila se fanovima svojim čitalačkim izborom, pokazavši knjigu o kojoj „bruji“ Tiktok.

Barbi Afrika je jedna od naših prvih tiktokerki koja se na našoj influens sceni probila svojim unikatnim i prepoznatljivim stilom kojim je ukrasila svoje klipove. Danas ovu influenserku na Tiktoku prati preko 3,5 miliona pratilaca koji obožavaju njene redovne objave.

Za nju je neososporivo da ima veliki uticaj na internetu, naročito na mlađu populaciju koja predstavlja najveći deo publike, pa se ona tako trudi da neretko sa njima podeli svoja iskustva i dam im savete, a sada je influenserka dala nešto drugačiju preporuku.

Naime, ona je fotografisala sebe kako koristi lepe dane i upija sunčeve zrake dok se odmara pored bazena, a jedan detalj naročito je privukao pažnju. Naime, influenserka se fotografisala dok je čitala knjigu za kojom je „poludeo“ ceo svet i koja predstavlja jednu od najpopularnijih knjiga koja govori o ličnom razvoju.

Foto:Printscreen/Instagram:barbiafrika

Naime, u pitanju je knjiga koju preporučuju influenseri širom sveta, a koja nosi naziv „Pravilo pet sekundi“. Ovo ostvarenje poznate autorke Mel Robins govori o jednistvenom pravilu koje može da vam promeni život.

Knjiga zapravo govori o samokontroli i o tome na koji način da preuzmete kontorolu nad svojim postupcima. Na primer kada odlučite da izbacite šećer, a onda u prodavnici pomislite da kupite čokoladicu, izbrojte 5-4-3-2-1 i moguće da ćete odustati.

Iako su mnogi komentarisali da im ceo koncept knjige i pravila od 5 sekudni zvuči čudno, mnogobrojne pozitivne ocene na društvenim mrežama deluju obaćavajuće, a po svemu sudeći i Barbi je ostala oduševljena njom.

Iako Barbara ima veliki broj fanova koji vole njene saveta, svaki uspeh ima i drugu stranu medalje, a nedavno se influenserka našla na meti negativnih komentara, zbog jednog klipa u kom je pokazala kakava je odnos imala sa roditeljima kada je bila mala.

Nakon „nerazumevanja“ njenog klipa, Barbi je oštro odgovorila na prozivke, pa stavila tačku na sve spekulacije o njenim životnim postignućima:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BARBARA MILENKOVIĆ (@barbiafrika)

“ 22 godine, 4 godine fakulteta, završila Matematičku gimnaziju, bila vukovac u osnovnoj i od 2020. živim sama u drugom gradu, sama sebe izdržavam i imam dve firme. Prvu firmu imam već 4 godine, drugu skoro 2. Sama sam otvorila svoj salon i kupila kuću roditeljima od svog truda i rada. Za društvene mreže snimam već 9 godina. Znači od svoje 13. Verujem da sam postigla mnogo više od tebe koliko god da imaš, s obzirom da imaš vremena da meni ostavljaš komentare umesto da se baviš svojim životom, a da si pametna pročitala bi opis videa da piše: ‘Ovako je bilo kada sam bila mala’, srdačan pozdrav, Barbara“, odgovorila je influenserka.

 

Komentari (2)

  1. pravi primer zenskoj deci, pravite budale od sebe, prodajte svoj seksipil, svoju harizmu, i obavezno to radi zajedno sa mamom, sva sreca pa joj je mam izabrala lepu knjigu da poziraju… Dno dna, jos kad pomislis da je njena majka profesorka u skoli… DNO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence