Pretraži

“NIŠTA NIJE SLUČAJNO“: Jelena Radanović progovorila o poznanstvu sa Slobom, pa otkrila da li je očekivala ljubav sa njim (FOTO)

Showbiz
0
sloba radanović, jelena radanović
Foto: Instagram printscreen/jeja.radanovic

Supruga Slobe Radanovića na svom Instagramu kroz storije je odgovarala na pitanja pratilaca, a u jednom od njih otkrila je da li je očekivala ljubav sa Slobom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

Jelena Radanović je vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama, te redovno objavljuje fotografije iz njenog i pevačevog doma.

Sloba i Jelena su pre par meseci dobili sina, a ona ne krije sreću kada je u pitanju njen život sa pevačem, što je i pokazala sada na svom Instagram storiju,

Ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, te je jedno od njih bilo i da li se nadala da će biti sa Slobom.

– Da li je Sloba za tebe neko kome si se potajno nadala i se desilo sve slučajno? – glasilo je pitanje na njenom Instagram profilu, a ona je ubrzo i otkrila pratiocima odgovor.

Foto:Printscreen/Instagram:jeja.radanovic

-Ništa nije slučajno… Nisam mu se nadala, zapravo sam ga vrlo samouvereno očekivala… I njega i sve ovo što je došlo posle sa njim – otkrila je Jelena.

Jelena jako često ima interakciju sa svojim pratiocima, a često se dotakne i tema o zdravlju, te diskutuje i o zdravstvenom stanju svog sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sloba Radanovic (@slobaradanovic)

„Do perioda kada sam upoznala Slobu sa mnom nije moglo da se razgovara apsolutno ni o čemu drugom osim o autizmu. Ja sam samo guglala, istraživala… Ono što je bitno, nemojte sebi govoriti da je u redu i da će biti u redu, jer neće. Biće u redu samo ako počete istog momenta, kada vam dete se učini čudnim, ako samo istog momenta počnete da radite. Svaka mala stvar nama roditeljima koji imamo decu koja nisu urednog razvoja je velika“, rekla je Jelena za „Premijeru“.

„Svakome je potrebna podrška. Najgore je kad si sam. Podrška partnera je jako važna. Ja sam to videla kada me je Bog blagoslovio i poslao Slobu u moj život. Sloba nije tema sada, ali ja moram to da kažem, nekako je sve došlo na svoje. I nekako sam tada počela na taj problem svog sina gledam kao blagoslov“, istakla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz