Pretraži

HEJLI BIBER POKAZALA NOVU TETOVAŽU: Iza nje se krije velika i SNAŽNA poruka koja je oduševila javnost! (FOTO)

News
0
Hejli biber makeup influenser
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Ova mlada zvezda ne krije da je ljubitelj tetovaža, a sada se i pohvalila na svom Instagram profilu novim crtežom na svom telu.

Hejli je pokazala svojim pratiocima da je uradila svoju novu tetovažu, a ono što je svima bilo jako simpatično je to da je ona jako mala, ali i vrlo precizna,

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

“Nova mala bejbi tetovaža“ napisala je Hejli uz fotografiju male mašnice na svojoj ruci.

Mašna zapravo ima veliko značenje, iako izgleda kao jednostavan “ukras“ na telu, ona nosi snažnu poruku!

Mašna na telu zaparvo ima značenje jačine i nezavisnosti žena, a znajući da je Hejli veliki aktivista i da i te kako voli da podržava ženski rod, nije uopšte strano to što se odlučila da ovo nosi na sebi do kraja života.

Iako je njen plan bio da pokaže tetovažu, pratiocima je zapao za oko masivan prsten na njenoj ruci koji na sebi ima ogroman dijamant, a fanovi porodice Biber su krenuli da spekulišu odmah o ceni famoznog nakita koji se našao na njenoj ruci.

Pored ove tetovaže, ona ima još par neprimetnih, a jedna od njih je čak posvećena i njenom suprugu Džastinu Biberu.

Za prvu godišnjicu njihovog braka, Hejli je istetovirala slovo “J“ što je ujedno i Džastinov inicijal.

Očigledno je da u porodici Biber vlada manija za tetovažama, jer je Džastin svoju prvu tetovažu uradio sa 16 godina, a sada on broji preko 60 tetovaža na sebi.

Dok on voli velike tetovaže kojima je oslikao gotovo celo svoje telo, Hejli je pak fan minimalizma i sve njene tetovaže su male i uglavnom skrivene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Prisetimo se, Džastin je jednom prilikom pričao o svojim tetovažama, te se osvrnuo i na to da li se kaje zbog neke s obzirom da ih ima preko 60, a odgovorom tada je začudio mnoge!

“Nikada ne bih sklonio nijednu od njih sa sebe, volim umetnost i napravio sam od tela platno za slikanje, meni je to jako zabavno. Tetovaže svakako nisu za svakoga, da ne bole imao bi ih svako“ rekao je tada Džastin.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News