Pretraži

„DA SU SVI KAO ON, SVET BI BIO BOLJE MESTO“: Nikolija otkrila šta misli o Desingerici, priznala sa čim se suočava u svojoj karijeri

Showbiz
0
nikolija
Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Popularna pevačica Nikolija Jovanović otvoreno je iznela svoje mišljenje o kontroverznom kolegi Dragomiru Despiću Desingerici.

Desingerica je kao deo dvojca, sa kolegom Pljugicom, skrenuo posebnu pažnju na sebe u toku ove godine kako svojom muzikom, ali i nastupima pred publikom. Tokom njihove letnje turneje javnost je brujala o njegovom ponašanju na bini, a mladi izvođač je često i svojim stavovima izazivao polemike na društvenima mrežama.

Brojne kolege su do sada iznele kako pozitivan, tako i negativan stav o ponašanju ovog artista, a sada je svoj sud dala i Nikolija Jovanović.

Nikolija je prisutna na balkanskoj muzičkoj sceni više od 10 godina, a može se reći da je i jedna od začetnica novog pravca, te da je svojom dosadašnjom karijerom pomerila granice i postavila standarde. Zbog toga ne iznenađuje podrška koju je pružila svom kolegi.

„Ja ovih dana imam teoriju da kada bi svi bili kao Desingerica, da bi svet bio bolje mesto“, rekla je ona, a potom i objasnila svoj stav.

„Ali ne mislim, da me shvatite pogrešno, da sad svi treba da se pretvorimo, da budemo Desingerica ili da se bavimo time, nego po tome što je on pronašao sebe u tome što radi i da je to real, makar to bile i psovke, to je mnogo velika stvar. Ja imam 34 godine i do prošle godine nisam bila potpuno sigurna da li je to to i šta hoću i šta želim i dan danas se preispitujem. Drugi ljudi ne mogu da se pronađu ni u životu, ni u profesiji, ni u partnerstvu, tako da… Mislim da je strava što on u tom žanru u svojoj muzici, u svom performansu 100% i da je to jako bitno i kada bi samo svaka osoba imala tu formulu da bi svet bio bolje mesto. Naravno da li je neko pekar, da li je muzičar, da li je kamerman ili voditelj, ali budi 100% voditelj i budi real u tome i svima će nam biti mnogo bolje“, istakla je Nikolija za „Blic TV“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz