Pretraži

„Niko od vas ne zna mene i mog supruga“: Hejli Biber oštro odgovorila na navode da vara Džastina Bibera sa milijarderom (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brak Hejli i Džastina Bibera već godinama stalna je tema i povod mnogobrojnih rasprava i spekulacija, a sada je ona jasno stavila svima do znanja šta misli o pričama koje ih prate.

Poznati par Hejli i Džastin Biber zvanično su u vezi od 2015. godine. U međuvremenu oni su prekidali, mirili se i imali veoma turbulentan odnos sve do 2018. godine kada su se konačno verili.

Mesec dana kasnije su počeli i da žive zajedno a zatim je iste godine usledilo i njihovo venčanje. Od tada njihov brak teče skladno, međutim brojni fanovi širom sveta nisu ubeđeni u njihovu sreću.

Od trenutka kada su njih dvoje stupili u vezu njihov odnos propraćen je raznim nagađanjima, zaverama, tračevima, a fanovi neprestano prate, ali i tumače svaki njihov korak.

Iz toga su se javile razne teorije vezane za njihovu vezu, a najveći doprinos ovome daju fanovi Džastinove bivše devojke, poznate pevačice Selene Gomez, sa kojom je pevač godinama bio u isprekidanom ljubavnom odnosu.

Izgleda da je manekenki sada dosta svega , pa je pre nekoliko dana na Instagram okačila objavu vezanu za tračeve vezane za njen brak napisavši. Hejli su naime izrevoltirani navodi na popularnom tračerskom sajtu pod nazivom „Blind Items“, na kojima često kruže nepotvrđene spekulacija o holivudskim zvezda.

Nedavno se na ovom sajtu pojavio post u kom se tvrdi da Džastinova supruga vara kandsku zvezdu sa milijarderom iz porodice Rotšild.

@celebriteablinds Hailey Bieber’s Billionaire Hook Up REVEALED Source: @entylawyer crazydaysandnights.net, agcwebpages.com #justinandhailey #haileyandjustin #justinbieber #haileybaldwin #haileybaldwinbieber #haileybieber #haileybieberedit #haileybieberdrama #haileybieberedits #haileyandjustinbieber #justinandhaileybieber #justinbieberandhaileybaldwin #justinbieberandhaileybieber #justinbieberandhailey #haileybieberandjustinbieber #haileybieberandjustin #davidmayerderothschild #davidmayerderotschild 👀 #blinditem #blinditems #blinditemreveal #blinditemsrevealed #celebrityblinditems #celebrityblinds #celebritygossip #celebritytea #celebritysecrets #celebritynews #gossipgirl #gossipgirlhere #foryou #tiktokviral #unitedstates #usa #viral #trend #trending #fyp ♬ original sound – Celebritea Blinds

„Za vašu informaciju priče i neprestane „blind items“ koje se mogu videti na TikToku su apsolutno netačne. One dolaze iz zemlje zabluda. Znam da može biti zanimljivo uključiti se u ovakve priče, ali samo da vam otkrijem da su one lažne“, napisala je ona tom prilikom na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Podsetimo, nedavno su se pojavila nagađanja da su Hejli i Džastin u lošim odnosima, nakon objave njenog oca na Instagramu i molbe da se ljudi mole za Džastina i Hejli jer prolaze kroz težak period. Ovo je izazvalo mnogobrojne tračeve, a mnogi su ovo protumačili kao da je par pred razvodom.

Osim, ove objave  i na TikToku je počeo da se deli jedan snimak Hejlinog gostovanja u jednom podkastu, u kom je ona svojevremeno govorila na ovu temu.

„Vi me ne znate. Niko od vas me nije nikada zaista upoznao. Kako možete znati bilo šta o mojoj vezi i mom braku!? Ne poznajete mene, ne poznajete njega uopšte, nećete ni upoznati, tako da iskreno…pričajte o meni šta želite. Pričajte kako sam dosadna na mom Jutjub kanalu, ali ne pričajte o mom suprugu i o našoj vezi“, istakla je maneknka tom prilikom.

 

@justforvibes24 Its actually the people that believe the blind items that crack me up the most😂😂😂like get a grip 💯#haileybieber #explore #blowthisupp #foryoupage #hailey #blinditemslady @Hailey Bieber #haileybieberblinditem ♬ original sound – Girly pop💖💯

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz