Pretraži

„Molite se za njih“: Otac Hejli Biber neobičnom objavom podgrejao priče o razvodu njegove ćerke i Džastina Bibera

Showbiz
2
Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

U poslednje vreme često se priča o lošem periodu između Hejli i Džastina Bibera, a nakon obajve manekenkinog oca, svi se pitaju da li se bliži kraj njihovoj ljubavi.

Već neko vreme kruže priče kako poznati par Hejli i Džastin Biber nisu u dobrim odnosima. Pojavila su se razna nagađanja, a sada je objava Hejlinog oca Stivena Boldvina dodatno zabrinula njihove fanove.

„Hrišćani, molim vas, kada mislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodu“, poručio je glumac Stiven Boldvin koji je ćerku Hejli dobio sa bivšom suprugom Kenijom Boldvin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Fanovi poznatog para se sada pitaju o čemu je reč, a njegova objava izazvala je gomilu komentara.

„Tako je čudno što njen otac ovo objavljuje“, „Mislim da oni lagano lansiraju svoj razvod. To je jasno kao dan“, „Izgleda da…“, „Ovo je tako invazivno i jezivo. Da sam ja slavna i da je moj tata to uradio i naveo ljude da pričaju o mojim problemima u braku, naljutila bih se“ – napisali su neki od fanova.

Ono što je najviše izazvalo glasine o njihovom razvodu jeste to da za Dan zaljubljenih par nije imao baš nijednu objavu. Kao razlog navodnih problema mnogi naglašavaju to što su njih dvoje kao jako mladi ušli u brak.

„Njihov brak se zasniva na njegovim detinjastim potrebama i osuđen je na propast. Venčali su se veoma mladi i nisu znali u šta se upuštaju, i od tada je sve gore i gore“, rekao je izvor i poručio da Hejli mora stalno da se izvinjava zbog nezrelog ponašanja svog muža.

Sa druge strane neki komentarišu da je razlog njihovih neslaganja to što pevač i dalje pati za bivšom devojkom Selenom Gomez. Iako su Džastin i Selena raskinuli još 2018. godine nakon čega je ubrzo pevač rekao sudbonosno „da“, mmnogi tvrde da on još uvek milsi na Selenu.

Photo: Instagram/selenagomez/haileybieber

„Venčali su se vrlo mladi i nisu znali u šta se upuštaju, i od tada su imali uspone i padove. Stres u njihovom braku ne dolazi samo zbog senke Selene Gomez „, rekao je izvor blizak paru.

Inače, njihovu vezu dosta usporava i bolest koja je zadesila pevača i koja koči njgovu karijeru.

 

 

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz