Pretraži

Hejli Biber trudna?! Nakon priča o razvodu od Džastina, fanove dočekala fotografija koja je pokrenula LAVINU komentara

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Džastin i Hejli Biber, Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poznata manekenka Hejli Biber je na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je šokriala njene fanove, naročito nakon glasina da između nje i Džastina stvari ne stoje baš najbolje.

Hejli Biber je poznata manekenka koja je slavu stekla prvo zahvaljujući svojoj savršenoj figuri, a trenutno važi za jednu od najpoznatijih i najplaćenijih svetskih manekenki koja je sarađivala sa mnogobrojnim poznatim modnim brendovima.

Hejli je nedavno pozirala za popualrni modni brend „Victoria’s Secret“ i to u prelepom plavom donjem vešu koji će sigurno postati hit sezone. Ipak, ovoga puta je model donjeg veša pao u drugi plan, a ono što je svima privuklo pažnju jeste Hejlin izgled. Naime, manekenka za koju smo svi navikli da ima izvajanu liniju, sada je bila nešto punija. Ovo je privuklo pažnju mnogih, pa odmah izazvalo glasine. Ono što su najčešće komentarisali jeste da je Hejli zasigurno trudna i da je to razlog zbog kog se ugojila.

 

Ova fotografija je svakako šokriala mnoge, baš kao i pretpostavke da je manekenka trudna, naročito nakon nagađanja da su Hejli i njen suprug, poznati pevač Džastin Biber u lošim odnosima.

Ove glasine su se pojavile nakon objave Hejlinog oca Stivena Boldvina:

„Hrišćani, molim vas, kada mislite na Džastina i Hejli, odvojite trenutak i uputite malu molitvu za njih kako bi imali mudrost, zaštitu i približili se Gospodu“, poručio je glumac Stiven Boldvin koji je ćerku Hejli dobio sa bivšom suprugom Kenijom Boldvin. Ova objava je odmah pokrenula mnogobrojna nagađanja pa su fanovi pretpostavili da su njih dvoje pred razvodom.

Uprkos pretpostavkama o lošim odnosima između Helji i Džastina ona je pre nekoliko dana objavom na Instagramu raznežila sve kada je svom Instagram profilu objavila seriju fotografija sa svojim suprugom na taj način mu čestitala 30. rođendan.

“ 30!!?!! to je bilo brzo“, napisala je Hejli u naslovu. „Reči nikada ne bi mogle da opišu lepotu onoga što jesi. Srećan ti rođendan… ljubavi mog života, za ceo život.“

 

Sada se svi pitaju da li se zapravo objava Hejlinog oca odnosila na to što će se par ostvariti u ulozi roditelja.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz