Pretraži

„Nije mi opcija da stanem“: Nucci progovorio o zaradi, pa otkrio šta bi radio kada bi bio MILIJARDER

Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Nucci nedavno se upustio u preduzetničke vode, kada je otvorio svoj prvi lokal brze hrane, pa je sada provgovorio i o svojoj zaradi.

Simbolično, na Dan zaljubljenih, poznati izvođač Nucci upustio se u preduzetničke vode kada je otvorio svoj prvi restoran brze hrane. Iako on već dobro zarađuje stavrajući muziku, reper je želeo da pametno uloži zarađeni novac, a sada je progovorio o svojoj zaradi, priznavši i da ne bi odustao od posla čak ni kada bi bio milijarder.

– Šta je kome dovoljno? Neko bi uveliko digao sve četiri noge uvis, zavisi koga pitaš. Neke egzistencijalne stvari, to je sigurno podmireno. I da imam milijardu, šta da radim? Šta radi čovek koji ništa ne radi? – istako je on i napomenuo kako ne radi zbog novca, nego zbog ljubavi.

– Nije to sad kao da grabiš nešto, jer što bih prestao da radim nešto što volim. Šta da radim? Da ispijam 30 kafa dnevno? I drugi ljudi na ovom svetu rade, nije rad povezan sa materijalnim stvarima. Mlad sam što ne bih radio, nije mi opcija da stanem kakva god da je situacija – ispričao je Nucci za Blic.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo se, ekipa IDJTV-a našla se na velikom otvaranju restorana, koje je bilo na Dan zaljubljenih, pa je reper tom prilikom progovorio i o svom ljubavnom životu.

– Zadovoljan sam jako. Biću tajanstven do kraja, to sam ja rekao više puta i to je to, neću o tome mnogo pričati – bio je zagonetan Nucci, koji je i do sada vešto krio svoje izabranice.

Ipak, kako je njegovo otvaranje palo na Dan zaljubljenih, on je otkrio i da li je maštovit što se tiče organizacije ljubavnih sastanaka, kao i koji su mu ostali u sećanju.

– Najkreativniji dejtovi su bili u osnovnoj školi na Novom Beogradu, u blokovima. Svi moraju da budu kod kuće u 21h, ni ne razmišljaš o Instagramu, TikToku, kolima, parama, nego šarmiraš devojke na skroz drugačiji način i tad ti je kreativnost najveća, tako da eto tad kad glumiš budalu samo da bi je nasmejao, to je ono neko vreme kog danas nema. Šalim se sad malo, ali stvarno mi je taj period bio najzanimljiviji – bio je iskren reper tom prililikom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz