Pretraži

U potpuno prirodnom izdanju: Edita iznenadila sve izgledom, pa otkrila ko je više njen tip – Desingerica ili Nucci

Showbiz
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Na sinoćnoj održanoj promociji novog hit albuma Nikolije pod nazivom „Lavina“, pojavile su se brojne poznate ličnosti, a među njima se našla i pevačica Edita Aradinović u izdanju u kom nemamo često priliku da je vidimo.

Edita već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, a poznata je po promenama imidža i transformacija od kojih su najzapaženije one koje je do sada radila sa kosom.

Tokom svoje karijere pevačica je isprobala više različitih boja i dužina, a sada je publika mogla da vidi kako zapravo izgleda njena prirodna kosa.

Edita se sinoć naime pojavila u dugom kožnom mantilu, dubokim čizmama na štiklu jarko crvene boje, dok joj je duga kosa sa šiškama bila potpuno kovrdžava i prekrivala pola lica. Ona je za okupljene medije otkrila sve o svom izgledu, kao i zašto je odlučila da se pojavi u prirodnom izdanju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

„Došla sam ovde s bazena. Ovo što vidite je moja prirodna kosa. Bila sam u spa centru i pravo sam iz bazena ovde. Nije bilo šampona i maske, pa sam kosu samo prosušila. Mama mi je rekla: „Nosi tu kovrdžavu kosu, počela si da ličiš na sve druge“, otkrila je ona.

S obzirom na to da ljubavni život pevačice intrigira javnost od nove godine kada je na jednom nastupu otkrila da je raskinula dugogodišnju vezu, Edita je sada priznala koji je njen tip muškaraca i šta misli o Nućiju i Desingerici.

„Moj tip muškarca nisu ni Desingerica, ali ni Nući. Jesu muževni, ali nisu moj tip. Oni su pre svega moje kolege. Ne radi se o fizičkom izgledu, mene privuče ponašanje“, rekla je ona, pa se osvrnula na nedavnu situaciju sa nastupa koja je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama.

Edita je tom prilikom oštro odbrusila mladiću iz publike koji joj je uputio neprimeren komentar.

„Moram da naučim da zadržim komentar za sebe i da ne shvatam sve lično. Ljudi su često nepristojni. Baš sam i sa Desingericom pričala kada mi je rekao: „Zašto si toliko luda?“. Dao mi je savet da ne obraćam pažnju na opaske.“

Komentari (1)

  1. […] Kada se radi o stilu i frizuri pevačica je i na ovim poljima prošla kroz brojne promene, pa smo do sada imali priliku da je vidimo kao plavušu, crvenokosu, brinetu i crnku, u popularnom „baggy“ stilu, ali i u elegantnim izdanjima. Ona se nedavno na promociji Nikolijinog albuma „Lavina“ pojavila sa prirodnom kosom i zbog svog neobičnog izdanja izazvala oduševljenje okupljenih. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz