Pretraži

„Podrška mi nikad nije bila potrebna“: Nucci progovorio o ljubavnom životu, fanovi sumnjaju da je reper konačno srećno zaljubljen (VIDEO)

News
1
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Nucci se našao na promociji Nikolijinog novog albuma “Lavina“, a naša ekipa nije odolela, a da mu ne postavi pitanje u vezi lepše polovine te i zašto nije došao sa njom.

Činjenica je da Nucci vrlo vešto skriva svoju privatnost od očiju javnosti, te se malo stvari zna o njemu.

Kako je on i sam jednom prilikom rekao, Igor želi da najveći fokus kada je on u pitanju bude upravo na njegovoj muzici, a ne na njegovom privatnom životu koji sebično čuva samo za sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Na promociji albuma “Lavina“ Nucci se pojavio sam, a to je našoj IDJTV ekipi zapalo za oko, zbog čega je usledilo i pitanje gde je njegova lepša polovina.

Popularni reper je u svom stilu otkrio kada će pokazati svoju izabranicu javnosti.

„Kada ja to budem želeo“, a potom je na insinuacije da je zauzet dodao:

„Ko je rekao? Jesam ja nekad rekao da imam devojku?“

Nucci je sam priznao da sve odajek utisak kao da je zauzet, ali je istakao da mu podrška u tom smislu u poslovnom i kreativnom segmentu nikada nije bila potrebna.

“Sve naginje ka tome, ali mi podrška u tom smislu poslovnom i kreativnom nikada nije bila potrebna, u smislu da me neko natera da radim muziku. Nikad nisam bio lenj što se tiče muzike, tako da za sada imam dovoljno inspiracije i dovoljno podrške“, ispričao je Nucci za IDJTV u IDJHot emisiji.

Kako su se poznati proveli na Nikolijinoj promociji albuma, ali i na IDJTV žurci u klubu X.O, kao i šta su to Zejna i Zorja imale da kažu za naše kamere, pogledajte u novom izdanju emisije IDJHot voditeljke Danice Nikolić.

Komentari (1)

  1. Da mu nije Teyadora možda devojka? Bilo su zajedno pre neki dan i to je baš jako prisno delovalo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News