Pretraži

„Glumiš budalu samo da bi je nasmejao“: Nucci progovorio o ljubavnom životu, pa otkrio kako je nekada šarmirao devojke (VIDEO)

Showbiz
1
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni reper Nucci upustio se u preduzetničke vode, te je nedavno u velikom stilu otvorio svoj prvi lokal brze hrane.

Ekipa IDJTV-a našla se na velikom otvaranju koje je reper upriličio simbolično na Dan zaljubljenih, a s obzirom na to da je do sada vešto skrivao svoje izabranice od javnosti, što je i dalje slučaj, otkrio je kakva je zapravo situacija na ljubavnom planu.

„Zadovoljan sam jako. Biću tajanstven do kraja, to sam ja rekao više puta i to je to, neću o tome mnogo pričati“, bio je zagonetan Nucci.

Ipak, kako je njegovo otvaranje palo na Dan zaljubljenih, on je otkrio i da li je maštovit što se tiče organizacije ljubavnih sastanaka, kao i koji su mu ostali u sećanju.

„Najkreativniji dejtovi su bili u osnovnoj školi na Novom Beogradu, u blokovima. Svi moraju da budu kod kuće u 21h, ni ne razmišljaš o Instagramu, TikToku, kolima, parama, nego šarmiraš devojke na skroz drugačiji način i tad ti je kreativnost najveća, tako da eto tad kad glumiš budalu samo da bi je nasmejao, to je ono neko vreme kog danas nema. Šalim se sad malo, ali stvarno mi je taj period bio najzanimljiviji“, bio je iskren reper.

Nucci je obradovao fanove i najavom novih projekata, te istakao da mu novi posao neće uticati na karijeru.

„Ne, ne, ovo uopšte ne koči muziku. Muzika ide jače nego ikada, znači do leta 2, 3 singla, 2, 3 dueta, do kraja godine album i idemo jako.“

Šta je još otkrio o svom novom biznisu, da li se oprobao u ulozi kuvara, ali i ostale vesti iz showbizz-a pogledajte u novom IDJHot-u.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz