Pretraži

„Nekada najlepša žena Holivuda, a sada…“: Megan Foks najnovijim kontroverznim stajlingom izazvala lavinu komentara, fanovi nisu srećni (VIDEO)

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/meganfox

Jedna od najlepših holivudskih glumica, Megan Foks, u poslednjih nekoliko godina ne pojavljuje se toliko često u javnosti, ali svaki svoji pojavljivanjem iznova šokira.

Od kako je stupila u vezu sa Machine Gun Kellyem, glumica je u potpunosti promenila svoj vizuelni identitet, te mnogi njenu transformaciju doživljaju kao mračnu i neprimerenu i često se komentariše da je Megan svoju vanvremensku lepotu uništila estetskim intervencijama i novim stilom.

Do sada smo imali priliku da vidimo sa ekstravagantnom i provokativnom odećom, ali je ovog puta holivudska zvezda prevazišla samu sebu.

Megan Foks se u poslednjih nekoliko dana, poput mnogi drugih poznatih ličnosti nalazi u Las Vegasu zbog finala SuperBowla održanog proteklog vikenda. Već danima se u Vegasu održavaju razuzdane žurke, a Megan se na jednoj od njih pojavila u kombinaciji koja je šokirala sve.

Glumica je na svom Instagram profilu podelila niz fotki i snimak i izazvala lavinu komentara zbog svog stajlinga. Ona je naime ponela dvodelni komplet u sivoj boji, koji se sastoji od topa i šorca. Međutim, zbog dužine šorca koji više podseća na donji veš, kao i zbog topa koji je u predelu grudi kompletno otvoren, mnogi su razočarano komentarisali njenu transformaciju.

„Nekada najlepša žena Holivuda sada izgleda kao striptizeta iz Vegasa“, „Što je karijera slabija, to je više golotinje“, „Zašto sama sebe tako degradira?“, „Ovakve slike su slike očajnice željne pažnje, a ne samouverene žene“, samo su neki od komentara ispod njene objave, koja je za kratko vreme prikupila više od milion lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ona je ceo autfit zaokružila kaubojskim čizmama, vamp šminkom, i takozvanom „mokrom frizurom“ koja je trenutno popularni svetski trend.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz