Pretraži

MEGAN FOKS POTRESNIM REČIMA PROGOVORILA O POBAČAJU: Glumica otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje iz svog života

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/meganfox

Poznata glumica Megan Foks odlučila je i da se okuša u ulozi pisca, pa je izdala svoju zbirku poezije pod nazivom „Zgodni momci su toksični“, gde je u potpunosti otvorila dušu i progovorila o najvećim intimnostima iz njenog života.

Poznata glumica je u poptpunosti promenila svoj stil od razvoda od Brajana Ostina Grina. Ona od tada ne prestaje da šokira svojim sve upečatljivijim stilom, a njen dečko Mašin Gan Keli u potpunosti prati njeno novo izdanje.

Sada je ova poznata glumica i lepotica nastavila u svom stilu i izdala zbirku pesama u kojoj otvara čitaocima dušu, spominjući odonos sa Mašinom Gan Kelijem, ali govoreći i o svom pobačaju. U ovom delu ona sebe naziva „beznadežno romantičnom otvorenom ranom“, a u svojim pesmama opisuje svoje borbe sa ljubavlju i požudom, piše Page Six.

– Ove pesme su napisane u pokušaju da iskorenim bolest koja se u meni ukorenila zbog mog ćutanja – rekla je Foks i dodala da je celog života skrivala tajne muškaraca i da je telo boli od podnošenja težine njihovih grehova.

– Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje reči mogu inspirisati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svetlost koja je bila zaboravljena u tami – objasnila je zvezda.

Ona kao i većina pesnika ne spominje konkretna imena svojih bivših ljubavi, ali njeni fanovi prepoznaju svakako o kome se piše. Izgleda da je ipak dosta pisala o Mašinu Gan Keliju i usponima i padovima njihove veze od maja 2020. Odlomci u knjizi pominju „32-godišnjeg narcisa“, „pravu ljubav“, „blizanački plamen“ i „samozadovoljnu rok zvezdu“ koja se samo pretvara da ima dobre namere.

Pesma je naslovljena „Lep dečak je smrtonosna droga“ – naizgled kao odgovor na objavu na Instagramu iz avgusta 2020. u kojoj je Foks navela da je MGK bolno lep dečak.

– Ti si zavisnost koju nikakve molitve neće izlečiti – kaže pesma.

megan foks
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za predgovor njene zbirke se takođe pretpostavlja da je upućen upravo Mašinu.

– Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me je konačno slomio – piše glumica.

– Sada moram da se oprostim. Zatvorenih očiju zamišljam da te čvrsto držim na grudima dok te čupaju iz moje utrobe – stoji na ilustraciji žene koja drži bebu na poslednjoj stranici.

– Platiću svaku cenu. Reci mi, molim te, šta je otkup za njenu dušu – napisala je Foks.

Spekuliše se da je u pitanju pobačaj do kog je došlo nakon što je zatrudnela sa Mašin Gan Kelijem, iako to par nikada nije ni potvrdio ni demantovao.

Fanovi su to povezali sa stihovima rokerove pesme „Twin Flame“, koju je objavio na albumu „Mainstream Sellout“ u martu 2022.

Očigledno je da se Foks u potpunosti predala ovoj poeziji, ali i da je pevačica i više nego razočarana u ljubav.

– Veze nisu lepe. Ružne su. Ponekad su rat. Ali kroz ranu dolazi prilika da rastete i postanete jača, celovitija verzija sebe. – zaključila je Foks

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz