Pretraži

„Neka joj to služi na obraz“: Breskvica izjavila kako nikada nije bila sa muzičarem, Vojaž joj sada javno odgovorio!

Showbiz
1
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Popularni izvođači Anđela Ignjatović Breskiva i Mihajlo Veruović Vojaž duže vreme su uživali u ljubavi i bili jedan od omiljenih parova mlađih generacija, a njihov raskid pre tri godine iznenadio je sve. 

Poznato je da je Vojaž svoju muzičku karijeru započeo kao deo dvojca sa pevačicom Anđelom Ignjatović Breskvicom, sa kojom je određeni vremenski period bio u vezi.

Nakon raskida, par je krenuo svojim putem i na privatnom i na poslovnom planu, ali njihovi fanovi su još uvek vezani za ovaj period, te ih i dalje neretko povezuju.

Sada je Vojaž gostujuću u „Panama “ podksatku kod influesnera Luxa, otvoreno pričao o svom odnosu sa Anđelom, pa otkrio da li mu je ona bila podrška na počecima kada je nailazio na veliki broj prozivki i negativnih komentara.

„Pa jeste, kako nije, videla je da mi nije bilo lako, ali ne verujem da je do temelja razumela šta se dešava u tom momentu i ne sudim joj, ali da mi je bila podrška, jeste, tada mi je bila podrška“, priznao je Vojaž na šta ga je Lux zamolio da prokomentariše jednu Breskvičinu izjavu.

Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed
Foto:Printscreen/Youtube:generacijazed

Naime, Anđela je nedavno gostovala u jednoj emisiji, gde je izjavila da nikada nije bila u vezi sa muzičarem. Sada je Vojaž prokomentarisao njenu izjavu i istakao da je on oduvek imao poštovanja prema bivšima.

„Čuo sam tu njenu izjavu. Nisam mogao da je ne čujem. Neka joj to služi na obraz. Neću to preterano da komentarišem. Ja dolazim iz mesta poštovanja vremena i bivših. Vremena koje sam proveo s tim ljudima, lepih sećanja koje sam pravio s tim ljudima, i ne želim uopšte sebi da dajem neka lažna krila. Tako da njoj to nek služi na čast ako je stvarno zaboravila“, rekao je Vojaž, nakon čega je nastavio priču o biznisu koji je nedavno pokrenuo.

Podsetimo se, Anđela je nedavno gostovala u emisiji „Balkanskom ulicom“, pa je otkrila da li joj smetaju povezivanja sa Vojažom koja i dalje traju.

„Pa ne, zašto bi mi ljutilo, smatram da je to normalno. Počela sam sa njim, ušla sam u sve ove muzičke vode sa njim. Pretpostavljam da su ljudi navikli na to i onda me povezuju i dalje“, rekla je mlada pevačica tom prilikom.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz