Pretraži

Vredan modni detalj odvukao svu pažnju: Nataša Bekvalac obeležila važan dan, a jednim komadom pokazala da je kraljica autentičnosti (FOTO)

Showbiz
0
Photo: A. H./ATAImages.

Poznata pevačica Nataša Bekvalac podsetila je sve na važan dan, a jedan modni komad koji je ponela odvukao svu pažnju.

Poznato je da popularna pevačica iza sebe ima tri braka, kao i dve ćerke. Starija ćerka Hana, koju je dobila sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem sve više podseća na mamu, i sve je aktivnija na društvenim mrežama gde je prati preko 15 hiljada pratilaca.

Osim Hane, Nataša ima još jednu ćerku, Katju koju je dobila u braku sa Lukom Lazukićem. Pevačica neretko na društvenim mrežama pokazuje kako provodi vreme sa svojim naslednicama, naročito dogodovštine u kojima uživa sa mlađom ćerkom.

Nataša je više puta isticala koliko joj je porodica važna i koliko je vezana sa svoje ćerke, a sada je jedan modni detalj samo potvrdio ono što su svi znali.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Naime, ona se trenutno nalazi u Kotoru gde uživa u društvu svoje mlađe ćerke, svoje sestre, modne kreatorke Kristine i njenog sina. Iako, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na Instagramu, veoma uživa na ovom odmoru, ona nije zaboravila da obeleži posebna dan.

Kako je ona objasnila na svom profilu danas je dan kumi.

„Danas je dan kumi, a ja imam najbolju“, napisala je ona u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom kumom. Ipak, možda najveću pažnju na ovoj fotografiji odvukao je jedan modni detalj koji je Nataša ponela.

Na njenom ramenu mogla se videti velika braon torba, a ono što je zanimljivo jeste da je na ovoj torbi pisalo:

„Hana i Katja“, imena njenih naslednica.

Foto: Instagram printscreen/bekvalceva

Ona je ponevši ovaj modni detalj koji je njoj jako vredan, pokazala još jednom koliko je vezana za svoje devojčice, a takođe je pokazala i svoju ljubav prema unikatnim modnim komadima.

Podsetimo se, osim što je veoma vezana za svoje naslednice, ona je i veoma popustljiva prema njima i trudi se da im ugosdi u svemu, pa je tako nedavno, kada ju je Katja zamolila da naprave kućnu žurku, pevačica odmah odobrila pa napravila pravo malo slavlje na svom luksuznom imanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz