Pretraži

NASTUP ZA PAMĆENJE: Voyage, Nucci, Teodora, Zera i Mahrina priredili spektakl za doček Nove godine

Showbiz
0
Photo: IDJTV, Generacija Zed

Publiku su u najluđoj noći zabavljali mladi izvođači Mihajlo Veruović Voyage, Nucci, Teodora Džehverović, Zera i Mahrina, a oni su, prema svemu sudeći, atmosferu doveli od usijanja.Oni su pred publikom pevali svoje najveće hitove, a ono što je privuklo posebnu pažnju su njihovi stajlinzi.

Možda i najveću pažnju privukao je Nucci, kada se pojavio u dugačkoj bundi koja se vukla po zemlji. Voyage je takođe odabrao zanimljiv stajling, te je sve ostavio bez teksta kada je na binu izašao u skijaškim pantalonama koje je upotpunio i naočarima za skijanje.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Mihajlo nije krio koliko je ponosan na sebe, svoj rad i uspeh, te je odlučio i da na prikaže deo atmosfere na svom Instagram profilu, a potom se obratio fanovima:

  • Beograde, hvala ti 120.000 puta. Mama, uspeo sam – napisao je ponosno on na Instgaramu.

Sličnog je stava i Nucci, koji je nakon nastupa napisao emotivnu poruku na ovoj mreži.

Screenshot: Instagram/nucciovde

Screenshot: Instagram/nucciovde

 

  • Noćas smo ispisali novu istoriju! Zapušili mnoga usta, stekli jednu od kruna karijere. Hvala vam. Mama, uspeo sam – napisao je izvođač.

Inače, prva je sa izvođenjem pesama počela Zera, koja je izašla u neobičnom stajlngu, a čim je počela sa prvim stihovima, čuli su se i glasni uzvici iz publike.

Ubrzo se na sceni pojavila i jedna od najpopularnijih pevačica Teodora Džehverović, koja je sve ostavila bez daha svojim izazovnim stajlingom.

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Ona je, sva u belom, s krilima koji podsećaju na džinovsku pahulju i u belom korsetu, zabavljala okupljene pevajući svoje najpoznatije pesme. Pored korseta pevačica je nosila i čizmice s krznom, ali i štitnike za uši. 

Screenshot: Instagram/nikolalazunec

Screenshot: Instagram/nikolalazunec

 

U jednom trenutku joj se na bini pridružila i mlada muzička zvezda, učesnica IDJShow-a Mahrina, a publika ju je sa oduševljenjem pozdravila.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz