Pretraži

OVAKO JE POČELA NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA: Desingerica i Nevena ispričali kako su se upoznali, pa otkrili sve o njegovim skrivenim tetovažama

News
0
Foto: IDJTV

Gosti ovonedeljnog IDJQuiz-a bili su jedan od trenutno najpopularnijih izvođača Dragomir Despić Desingerica i njegova supruga Nevena.

Desingericina dosadašnja pojavljivanja i izjave u medijima su izazivale burne reakcije i brojne komentare, a tako je bilo i ovog puta, te njihov kviz za manje od 24 sata broji skoro 200.000 pregleda i sedmi je u trendingu, a njegove brojne izjave su i ovog puta postale viralne.

S obzirom na to da je ovo Nevenino prvo zvanično pojavljivanje pred kamerama, oni su nam otkrili brojne detalje njihovog odnosa koji traje više od deceniju, između ostalog i to kako su se upoznali.

– Bili smo na nekom rođendanu, na 18. rođendanu i to kod nekog lika koga nismo ni poznavali preko neke naše drugarice. Tamo smo se upoznali i tako se desio poljubac – ispričala nam je Nevena.

Poznato je da se pre muzičke karijere, Desingerica bavio tetoviranjem, kao i da popriličan broj tetovaža na telu, a Nevena je sada otkrila da ima tetovaže i na skrivenim mestima.

– Da, imam tetovažu „Zarđao ekser na kvalitetu gubi tako i cura kad je Despić ljubi“. To imam, to sam pijan tetovirao kad sam bio klinac, imao sam 16, 17 godina – otkrio je kontroverzni izvođač.

Na priču o tetovažama nadovezala se i Nevena, otkrivši zbog koje tetovaže se Desingerica kaje i koja njoj najviše smeta.

– Pokajao se za tetovažu koju je uradio za svoju bivšu devojku, ali bio je sa njom kada je bio mali. To joj je poklonio za rođendan pošto nije imao poklon i onda je išarao njeno ime.

Ko je ljubomorniji od njih dvoje, šta je pistać, kao i kako je Nevena reagovala na Desingericinu muzičku karijeru pogledajte u najnovijem IDJQuiz-u.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News