Pretraži

Ništa bez drame: Edita Aradinović drastičnim potezom rešila da ZAUVEK izbriše bivšeg? (FOTO)

Showbiz
2
edita aradinović

Edita je godinama jedna od naših najpopluranijih pevačica koja uspešno gradi svoju karijeru i osvaja srca mnogobrojnih fanova. Ipak, ona se uvek trudila da, koliko god je to moguće, ne eksponira svoj prviatni i ljubavni život i da ga sakrije od javnosti.

Do sada nismo bili u prilici da Editu vidimo sa emotivnim partnerom u javnosti, međutim, nedavno je sve iznenadila izjavom da je raskinula petogodišnju vezu, a onda se desilo nešto što niko nije očekivao.

Edita je na jednom od svojih nedavnih nastupa dobila ogroman buket cveća, nakon čega se obratila publici i otkrila da nema šanse za pomirenje sa bivšim.

– Jao, ljudi, evo, dobila sam cveće od svog bivšeg dečka, sa kojim sam bila pet godina. Ako neko može da snimi, bilo bi divno. Ja želim da mu  kažem da me boli ka** i da se nikad neću pomiriti sa njim! D***j ga! – izjavila je ona tom prilikom, bacivši cveće u publiku.

Sada je ona još jednom dokazala da je njihovoj vezi došao kraj i da zasigurno nema šanse za povratak.

Naime, ona je izbrisala dve tetovaže za koje se navodi da su bile posvećene bivšem dečku. Jedna tetovaža je nosila naziv „00:08“, baš kao i jedna njena pesma kojoj je pevačica promenila naziv, pa joj je dala novo ime koje sada glasi „Nikad me više ne traži“.

– Papa – napisala je ona kratko u opisu slike gde se vidi da je ukolinila tu tetovažu.

Foto: Instagram printscreen/editaaradinović

Ovo nije bila jednina tetovaža koje se Edita otarasila. Ona je takođe skinula njenu tetovažu na kojoj je pisalo „Melek“ što je takođe naziv jedne njene pesme.

– Ništa bez malo drame – napsala je ona u opisu klipa gde je pokazala kako je izgledao proces uklanjanja tetovaže.

Foto: Instagram printscreen/editaaradinović

Inače, Edita je jednom prilikom za naš portal govorila o tajnama svog izgleda, pa je tom prilikom otkrila da planira da se otarasi svih tetovaža, osim jedne.

Sad sam u procesu skidanja, skidam sve tetovaže, ostavljam samo jednu – rekla je ona tom prilikom.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz