Pretraži

„Ipak nije kao što se predstavlja!“ Nove paparaco fotke Džej Lo podigle BURU na mrežama, jedan detalj svi komentarišu (FOTO)

News
1
dženifer lopez, beskućnici
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez se našla na meti kritika internet korisnika zbog novih paparaco fotografija koje pokazuju njenu savršenu figuru, međutim, jedan detalj je mnogima zapao za oko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer važi za jednu od pevačica koja i te kako vodi računa o svom fizičkom izgledu, te neretko odlazi na treninge i održava svoju vitku liniju. Međutim, ovog puta korisnici društvenih mreža primetili su detalj koji je pokrenuo lavinu komentara.

Naime, na fotografijama koje su paparaci uslikali Dženifer je u tamno zelenom krop topu i farmerkama, a dok su mnogi komentarisali da i u šestoj deceniji ima savršeno telo i izgled tinejdžerke, Džej Lo ovog puta našla se i na meti negativnih komentara nakon što su korisnici interneta primetili „višak kože na stomaku“.

Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je poznato da je Dženifer posvećena treninzima, vodi računa o ishrani i trudi se da živi što zdravijim načinom života, u komentarima je nisu štedeli, ne uzimajući u obzir činjenicu da je i ona „žena od krvi i mesa“, te da iza sebe ima dva porođaja, ali i da je uveliko zakoračila u šestu deceniju.

“Šta joj se dešava, ona se raspada?“, “Sigurno je smršala pa ovako izgleda“, “Ipak nije kao što se predstavlja na internetu“, bili su neki od negativnih komentara, a fanovi slavne pevačice odmah su stali u njenu odbranu, tvrdeći da je „neumesno komentarisati takve stvari“, te da Dženifer sa svim svojim „manama“ i dalje važi za jednu od najlepših i najzgodnijih zvezda današnjice.

Komentari (1)

  1. Pa ne mora bas po svaku cenu da nosi krop i da joj stalno bude go stomak. Em moze da se pre’ladi, em ce paparaci da usnime sta ne treba. Eto…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News