Pretraži

Dženifer Lopez zbog jednog poteza naišla na osudu fanova: „Užasno! Ko još radi takve stvari?!“

Showbiz
0
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez jednim potezom šokirala je fanove pa naišla na osudu i neodobravanje od strane publike širom sveta.

Da Dženifer ume da privuče pažnju uverili smo se više puta. Od kada se pojavila na javnoj sceni nju su pratili mnogobrojni skandali, usponi, padovi, ljubavni zapleti.

Ipak, u posledje vreme ona je uglavnom pažnju privlačila svojim skladnim bračnim životom sa glumcem Benom Aflekom, ali njen nedavno postupak je privukao pažnju na nju iz sasvim drugačijih razloga.

Naime, na internetu se nedavno pojavio snimak, na kom se vidi pevačica kako pljuje žvaku u ruku svoje asistentkinje. Video koji je snimnjen tokom snimanja u Njujorku naišao je na podeljene komentare. Dok većina komentariše kako takvo ponašanje nije normalno jer je mogla kako navode „da od asistentkinje zatraži ubrus, proguta žvaku, baci je u kantu za smeće, ili čak pljune na tlo“, drugi pak tvrde da je takvo nešto normalno u filmskoj industriji.

„Tako nepristojno i gadno ponašanje. Nema razloga da se ovako ponašate prema svojim zaposlenima“, „Ovo je gadno. Nema dovoljno novca na svetu. Nije mogla da negde drugde pljune žvaku ili tako nešto?“, „Ovo je tako neetički. Maniri, Džej Lo! Maniri!“, „Grozno, nije ona njena sluškinja“, „Što više slušam o Džej Lo, postaje sve gore“, „Ova žena je uvek bila takva odvratna, nisu ovo novi dokazi“, bili su neki od komentara koji su se propratili ovaj događaj.

Pored toga, neki su čak otišli i korak dalje, pa su snimili videe gde komentarišu Dženino ponašanje, navodeći ga kao neprihvatljivo. Takav je bio i video koji je napravila jedna žena koja je za njen postupak rekla:

„Užasno! Ko još radi takve stvari?!“

 

@wtfb_anon #jlo #gum #jennifer #lopez #jenniferlopez #🥴 #😩 #bronx #bx #wow ♬ original sound – WTFB_anon

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz